fbpx

Autorijles bij Rijschool Yellow! 🚗

Wil jij je autorijbewijs halen en ben je op zoek naar een rijschool voor autorijlessen? Onze ervaren instructeurs helpen je graag op weg met leuke en leerzame rijlessen. We zorgen dat je binnen no-time slaagt voor het theorie-examen en het praktijkexamen autorijden bij het CBR.

Betalingsmogelijkheden 💰

Je rijlessen betaal je gemakkelijk en veilig via iDeal. Als je ervoor kiest om je rijlespakket in delen te betalen sturen we je om de zoveel tijd een betaalverzoekje, hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Je kan er ook voor kiezen om het geld zelf over te maken op onze bankrekening.

Contant betalen of pinnen kan op ons kantoor. Je bent hier overigens altijd welkom voor hulp of advies!

Aantal lessen 📈

Het aantal autorijlessen dat je nodig gaat hebben is op voorhand moeilijk in te schatten omdat dit per persoon enorm kan verschillen.

Wij beseffen ons goed dat je graag wilt weten hoeveel rijlessen je nodig gaat hebben. Daarom raden we je aan om je aan te melden voor onze gratis proefles. Aan de hand van deze rijles kan de instructeur al een indicatie geven van het aantal benodigde rijlessen tijdens je rijopleiding.

Waar wij rijden 🗺️

Rijschool Yellow verzorgt autorijlessen in de regio's West-Brabant en Zuid-Holland Zuid:

AlblasserdamBavel, Bergen op Zoom, Breda, Dongen, Dordrecht, Etten-LeurHalderberge, Hendrik-Ido-Ambacht, Moerdijk, Oosterhout, Papendrecht, Prinsenbeek, Ridderkerk, Roosendaal, Rucphen, Steenbergen, Teteringen, Terheijden, UlvenhoutWoensdrecht, Zevenbergen, Zundert en Zwijndrecht.

Tarieven en Pakketten

Just start with the essentials 🔥

Met de EssentialsPack krijg je de beste prijs voor de basis die je nodig hebt om je theorie of praktijk te kunnen halen. Bij ons hoef je dus niet te kiezen uit verschillende vage pakketten maar gaan we gewoon snel aan de slag en kijken we later, als er een beter beeld is van je voortgang, naar de aanvulling.

EssentialsPack Theorie

 • Online theorieleerset
 • Klassikale theorieles
 • CBR Theorie-examen

Bekijk uitgebreide beschrijving

€ 199

Inschrijven

EssentialsPack Praktijk

 • Kick-off-les van 90 minuten
 • 10 rijlessen van 60 minuten
 • CBR Tussentijdse toets
 • CBR Praktijkexamen

Bekijk uitgebreide beschrijving

€ 999

Inschrijven

BestShot Theorie

Privé theorieles van 120 min

+ € 99

BestShot Praktijk

Stedendrit naar Rotterdam
met intensieve snelwegtraining

Bekijk uitgebreide beschrijving

+ € 133

Aanvullende lessen

Per les van 60 minuten

+ € 49

Why not give it your BestShot? 🎯

Met onze BestShot uitbreidingen ben jij beter voorbereid, heb je een grotere kans van slagen en ben je ook nog eens goedkoper uit: een herexamen is immers duurder.

Rijles in een automaat 🤖

Waarom zou je moeilijk doen als het makkelijk kan? Automaat rijden is makkelijker, veiliger en comfortabeler. Bij Rijschool Yellow kun je automaat rijlessen volgen en een volwaardig Nederlands rijbewijs halen in een automaat.

Minder handelingen

Automaat rijlessen volgen heeft diverse voordelen, zoals het gemak en meer rust. Schakelen en koppelen doet de auto vanzelf, dus de bestuurder hoeft minder handelingen uit te voeren. Je kunt niet stilvallen het optrekken, wat ook weer een extra geruststelling kan zijn.

Minder stressen

Van de 7 miljoen rijbewijsbezitters in Nederland zit ongeveer de helft weleens angstig of nerveus achter het stuur. In een automaat rijden is een ideale uitkomst wanneer je moeite hebt met concentreren of snel last hebt van stress of faalangst. Je kunt je namelijk makkelijker focussen op de verkeerstaak.

Minder lessen

Uit onderzoek is gebleken dat iemand die automaat rijlessen volgt, gemiddeld 21% minder rijlessen nodig heeft dan wanneer dezelfde persoon dit traject in een schakelauto zou volgen. Je bent met automaat rijles dus voordeliger uit.

Rijden in een automaat wordt steeds hipper. Tegenwoordig zie je steeds meer auto´s met een automatische versnellingsbak. Elektrische auto´s en hybride auto´s zijn altijd automaat, om maar een voorbeeld te noemen. In veel andere landen is automaat rijden de standaard. Neem bijvoorbeeld de Verenigde Staten, daar wordt ongeveer 94% van de personenauto´s als een automaat geleverd. Ook in Nederland worden steeds meer automaat auto´s geleverd ten opzichte van handgeschakelde auto´s.

Wanneer je examen aflegt in een automaat, dan krijg je een rijbewijs waarmee je alleen mag rijden in een auto met automatische schakeling, dus zonder koppelingspedaal. Het is wel gewoon een volwaardig rijbewijs waar buiten de automaatcode geen extra beperkingen zijn. Met een automaat rijbewijs mag je dus gewoon de snelweg op en rijden in andere Europese landen.

Automaatrijles wordt regelmatig geadviseerd bij mensen met ADD, ADHD of functiebeperkingen, omdat je je in een automaat beter kan concentreren op de weg.

Kies je voor rijden in een automaat vanwege een medische beperking?
Rijschool Yellow is o.a. gespecialiseerd in rijlessen met voor mensen met een medische beperking en biedt erkende rij-instructeurs voor mensen met autisme en ADHD.

Opfriscursus 👴🏻

Heb je rijangst, al een tijdje niet meer gereden en wil je weer met zekerheid de weg op? Met onze opfrislessen trainen we jouw rijvaardigheid zodat je weer met een gerust hart kunt autorijden.

Opfriscursus

 • 4 uur durende specialistische cursus

Rijangstcursus

 • 4 uur durende specialistische cursus

Rijvaardigheidstraining

 • 4 uur durende specialistische cursus

Snel, Sneller, Spoedcursus ⏩

Kan je niet langer wachten en wil je snel je rijbewijs halen? Dan kan je bij Rijschool Yellow terecht voor een snelcursus waarbij het autorijbewijs al in 2 tot 6 weken gehaald kan worden.

De intensieve spoedcursus rijbewijs duurt 2 tot 6 weken waarin je alle aspecten van het autorijden aangeleerd wordt. Ideaal dus als je snel je autorijbewijs wilt halen. Om aan de spoedcursus deel te nemen, dien je in het bezit te zijn van een geldig theoriecertificaat of dien je deze aan het begin van de spoedcursus te behalen. Bij Rijschool Yellow kan je een theorie-opleiding volgen door het volgen van de online of klassikale cursus. Voorafgaand aan de spoedcursus autorijbewijs plannen we een intake bij Rijschool Yellow. Onze rij-instructeurs bepalen tijdens de intake of je geschikt bent voor het volgen van de snelcursus. Er wordt na afloop een korte beoordeling van je behendigheid, verkeersinzicht en mentaliteit met betrekking tot het autorijden besproken, die zal worden gevolgd door een persoonlijk advies. Het is in onderling overleg mogelijk om de duur van de spoedcursus te verruimen of misschien zelfs te verkorten.

Spoedcursus

 • 37 lessen
 • CBR Theorie-examen

Bekijk uitgebreide beschrijving

€ 1999

Inschrijven

Vele gingen je voor, wat vinden zij?

Aida uit Breda
Aida uit Breda
Zeer snelle en goede service vanuit het hoofdkantoor. Uitstekende lessen. Mijn rijinstructeur Paul was zeer vriendelijk en geduldig, met het nodige grapje tussendoor. Uitleg was zeer helder en er was ruimte om veel te vragen. Ik was meteen de eerste keer geslaagd!
Aida uit Breda
Bekijk alle beoordelingen
Rijschool Yellow
8.7
4.6/5
Service
4.8/5
Deskundigheid
4.2/5
Prijs/kwaliteit
678 beoordelingen bij KlantenVertellen logo
en 98% beveelt ons aan!