fbpx

Autorijles bij Rijschool Yellow 🚗

Wil jij je autorijbewijs halen en ben je op zoek naar een rijschool voor autorijlessen? Onze ervaren instructeurs helpen je graag op weg met leuke en leerzame rijlessen. We zorgen dat je binnen no-time slaagt voor het theorie-examen en het praktijkexamen bij het CBR.

Momenteel langere wachttijden voor examens bij het CBR

Landelijk is de gemiddelde reserveringstermijn voor de praktijkexamens 7 weken, voor theorie-examens is dit zelfs 12 weken. Let op! Door tussentijdse reserveringen en annuleringen kan deze reserveringstermijn tussentijds sterk veranderen, dit gebeurt in deze coronatijd vaker dan normaal. We raden je daarom aan om je zo snel mogelijk bij ons in te schrijven. We kunnen dan de eerste beschikbare examendatum alvast voor je reserveren.

Prijzen en pakketten

EssentialsPack Theorie

  • Online theorieleerset
  • Klassikale theorieles
  • CBR Theorie-examen

Bekijk uitgebreide beschrijving

€ 225

Direct aanmelden!

EssentialsPack Praktijk

  • Kick-off-les van 90 minuten
  • 9 rijlessen van 60 minuten
  • CBR Tussentijdse toets
  • CBR Praktijkexamen

Bekijk uitgebreide beschrijving

€ 999

Direct aanmelden!

Just start with the essentials 🔥

Met de EssentialsPack krijg je de beste prijs voor de basis die je nodig hebt om je theorie of praktijk te kunnen halen. Bij ons hoef je dus niet te kiezen uit verschillende onduidelijke pakketten maar gaan we gewoon snel aan de slag en kijken we later, als er een beter beeld is van je voortgang, naar de aanvulling.

Why not give it your BestShot? 🎯

Met onze BestShot uitbreidingen ben jij beter voorbereid, heb je een grotere kans van slagen en ben je ook nog eens goedkoper uit: een herexamen is immers duurder.

Aanvullende lessen

Let op! Bij sommige rijscholen duurt een les 50 minuten, bij ons gewoon een vol uur! Een les van 50 minuten zou bij ons omgerekend €40,67 hebben gekost.

Per les van 60 min

€ 49

BestShot Theorie

Privé theorieles van 120 min

€ 99

BestShot Praktijk

Stedendrit naar Rotterdam
met intensieve snelwegtraining

Bekijk uitgebreide beschrijving

€ 133

Goed om te weten

💰 Betalingsmogelijkheden

Je rijlessen betaal je gemakkelijk en veilig via iDeal. Je kan er ook voor kiezen om het bedrag zelf over te maken op onze bankrekening. Contant betalen of pinnen kan op ons kantoor. Als je ervoor kiest om je rijopleiding in delen te betalen zijn hier geen extra kosten aan verbonden.

📈 Aantal lessen

Hoeveel rijlessen je nodig gaat hebben is op voorhand moeilijk in te schatten omdat dit per persoon enorm kan verschillen. Wij beseffen ons goed dat je wel graag wilt weten waar je aan toe bent als je met de rij-opleiding begint. Daarom raden we je aan om je aan te melden voor onze volwaardige proefles. Aan de hand van deze rijles kan de rij-instructeur al een indicatie geven van het aantal benodigde rijlessen.

🗺️ Rijlessen in de regio

Vele gingen je voor, wat vinden zij?

Maud uit Breda
Ik heb les gekregen van Reynordts, een hele goede instructeur waar je veel mee kan lachen. Hij legt alles heel goed uit en als je een foutje maakt oefen je het net zo vaak tot het lukt! Ik heb een leuke tijd gehad en dankzij hem (en natuurlijk ook mezelf) ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs!
Maud uit Breda
Bekijk alle beoordelingen
8.7
4.4/5
Service
4.7/5
Deskundigheid
4.1/5
Prijs/kwaliteit
747 beoordelingen bij KlantenVertellen logo
en 100% beveelt ons aan!
Open chat
Kunnen we je helpen? 💬