fbpx

Autorijles bij Rijschool Yellow!

Wil jij je autorijbewijs halen en ben je op zoek naar een rijschool voor autorijlessen? 🚗

Met onze aanpak ben je binnen no-time geslaagd!

Inschrijven voor een GRATIS proefles!

Autorijles volgen

Ben je op zoek naar een goede rijschool voor autorijles? Kom dan naar Rijschool Yellow in Breda. Onze ervaren en enthousiaste rij-instructeurs leren je in een ongedwongen sfeer vlot en veilig autorijden. Wij hebben diverse lespakketten voor het volgen van autorijlessen ontwikkeld waarin je veilig en vlot leert autorijden en je optimaal voor het praktijkexamen bent voorbereid.

Mark uit Hendrik Ido Ambacht
Mark uit Hendrik Ido Ambacht
Goed!! Totaalscore 8,8..
Mark uit Hendrik Ido Ambacht
Bekijk alle beoordelingen

Al onze pakketten op een rij

B-I Lespakket

Lespakket Rijschool Yellow

 • 24 lesuren
 • Exclusief CBR praktijkexamen (keuze uit B-II of los examen)

€ 1099,-

Deze neem ik!

B-II Examenpakket

Lespakket Rijschool Yellow aanrader

 • Voorrijden examen
 • CBR praktijkexamen

€ 299,-

Deze neem ik!

B-III Theoriepakket

 • Klassikale dagcursus theorie
 • CBR Theorie-examen

€ 132,-

Deze neem ik!

Spoedcursus

 • 34 lesuren
 • Voorrijden examen
 • CBR Praktijkexamen

€ 1899,-

Meer info

B Praktijkpakket

 • 12 lesuren
 • Voorrijden examen
 • CBR praktijkexamen

€ 855,-

Deze neem ik!

Aanvullend Lespakket

Lespakket Rijschool Yellow extra

 • 16 lesuren

€ 799,-

Deze neem ik!

Betalingsmogelijkheden

Een rijbewijs halen en het volgen van rijlessen is een prijzige aangelegenheid. Daar zijn we ons goed van bewust. Bij Rijschool Yellow helpen wij je daarom graag voor een scherpe prijs aan het autorijbewijs. Onze actiepakketten kan je in één keer betalen of in termijnen.

Bij betalingstermijnen worden administratiekosten van €12,50 per factuur in rekening gebracht. Bij aanvang van de rijopleiding worden eenmalig inschrijfkosten in rekening gebracht.

Hoeveel lesuren heb ik nodig?

Het aantal autorijlessen dat iemand nodig heeft verschilt enorm per persoon. Wij beseffen ons goed dat je graag snel wilt weten hoeveel autorijlessen je uiteindelijk nodig zal hebben. Aan de hand van de proefles en eerste rijlessen kunnen we een indicatie meegeven en een schatting maken voor het verwachte verloop van de rijlessen. Bij een eerste autorijles zal het echter niet mogelijk zijn om een exact aantal autorijlessen voor te schrijven. Zouden we dit wel doen, dan zou de kans groot zijn dat we je een beeld voorspiegelen dat niet klopt met het uiteindelijke verloop van de rijopleiding.

Zij gingen je voor

Wat klanten zeggen

 

Op dit moment hebben wij ruim 643 beoordelingen van onze klanten. Wij zijn zeer trots op deze cijfers en dragen grote zorg aan een succesvolle en prettige klantervaring.

Rijschool Yellow
8,6
8,8
Service
9
Deskundigheid
8,2
Prijs/kwaliteit
643 beoordelingen

Opbouw van de rijopleiding

Fase 1

Voertuigbeheersing

Tijdens het eerste deel van de autorijles opleiding leer je om het mechanische gedeelte van de auto te gebruiken. Na fase 1 kan je zelfstandig schakelen en alle bijzondere verrichtingen uitoefenen.

Fase 2

Verkeersdeelneming

In de fase verkeersdeelneming staat het vergroten van verkeersinzicht en bewustwording van het eigen kennen en kunnen centraal. Tijdens de autorijlessen leer je communiceren in het verkeer.

Fase 3

Correctiefase

In de laatste fase van de rijopleiding stomen wij je klaar voor het praktijkexamen autorijden. Tijdens de autorijlessen ligt de focus op het realiseren van zelfstandig en besluitvaardig rijgedrag.

Proefexamen en examentraining

Het proefexamen is een goede gelegenheid om alvast te wennen aan het praktijkexamen autorijden en om eventuele nervositeit weg te nemen. Bij het proefexamen autorijden bespreken we jouw sterke punten, maar ook de aandachtspunten. Zo ga je goed voorbereid naar het praktijkexamen. Door het volgen van een proefexamen en examentraining wordt je kans van slagen bij het echte praktijkexamen aanzienlijk vergroot.

Stedenrit inclusief snelwegtraining

In de Randstad is het manoeuvreren door het dagelijkse verkeer een stuk lastiger. Om je kennis te laten maken met trams, grote verkeerspleinen, agressievere weggebruikers en onduidelijke kruisingen, bezoeken we tijdens de stedenrit een stad in de Randstad. We leren je rijvaardigheden gebruiken die je nog vaak in het verkeer zal gaan toepassen. Door het volgen van de stedenrit heb je aanzienlijk minder rijlessen nodig tijdens de rijopleiding auto.

Handig om te weten

BOVAG erkenning

De BOVAG-erkenning van Rijschool Yellow is een extra zekerheid dat onze rijopleiding aan jouw verwachtingen voldoet. BOVAG garandeert zekerheid en betrouwbaarheid. Rijscholen die bij BOVAG zijn aangesloten moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen en de BOVAG-gedragscode. Of het nu gaat om deskundige instructeurs, goed onderhouden lesauto’s, inzicht hebben in je vorderingen en natuurlijk een goed slagingspercentage; Rijschool Yellow biedt het allemaal! bovag

2toDrive

Binnen het 2toDrive concept mag je vanaf 16 jaar starten met het halen van je theorie-examen. Vanaf 16,5 jaar mag je autorijlessen nemen bij 2toDrive. En vanaf je 17de jan je vervolgens het praktijkexamen autorijden doen.

Ben je geslaagd? Dan mag je tot je 18e verjaardag autorijden onder begeleiding van de door jezelf gekozen coach(es). Zodra je 18 jaar bent, mag je zelfstandig de weg op. Lees meer over 2todrive.

Regio's

Wij verzorgen autorijlessen in verschillende gemeenten uit de regio's West-Brabant of Zuid-Holland Zuid:

Alblasserdam, Barendrecht, Breda, Dongen, Dordrecht, Drimmelen, Etten-Leur, Halderberge, Hendrik-Ido-Ambacht, Moerdijk, Oosterhout, Papendrecht, Ridderkerk, Roosendaal, Rucphen, Steenbergen, Zundert en Zwijndrecht.

× Kan ik je helpen?