fbpx

Autorijles in Breda

Op zoek naar een goede rijschool in Breda waar je vlot en veilig autorijlessen kan volgen? Kom dan naar Rijschool Yellow! Wij geven rijlessen voor auto, motorfiets en scooter.

Zeker als je ook nog eens op een ontspannen en ongedwongen manier wilt rijlessen. Want het hoeft niet spannend te zijn. Bij ons geniet je vanaf je eerste rijles!

Slagingspercentage

Het slagingspercentage van Rijschool Yellow in Breda is goed. Dat komt onder meer door onze effectieve lesmethode. Je hebt een vaste instructeur die je vorderingen op een persoonlijke instructiekaart bijhoudt. Je instructeur loodst je soepel door de auto, motor of scooterrijopleiding heen en zorgt ervoor dat je goed voorbereid op praktijkexamen gaat.

Vrijblijvende proefles

Bij Rijschool Yellow in Breda kun je een afspraak maken voor een vrijblijvende proefles zodat je kennis kunt maken met ons en onze manier van rijles geven. Neem gerust contact met ons op dan plannen we je proefles direct in! Deze proefles is vrijblijvend en verplicht je tot niets.

Theorie en praktijk

Je rijbewijs halen bestaat uit twee delen: een deel theorie en een gedeelte praktijk. Onze autorijschool in Breda biedt je beide onderdelen.

Theorie

Je mag pas op praktijkexamen als je in het bezit bent van een geldig theoriecertificaat. Dit geldt zowel voor de auto, motor als scooter. Bij Yellow Rijschool Breda kun je voor je theorieopleiding kiezen uit klassikale les van een verkeersdeskundige of zelfstudie met behulp van een online cursus of klassieke studieboeken.

Praktijk

Bij autorijschool Yellow in Breda krijgt iedereen een rijopleiding op maat van een gekwalificeerde en ervaren instructeur. De autorijlessen hebben een duidelijke opbouw. Je leert eerst de auto besturen en beheersen. Pas daarna leggen we de focus op verkeersdeelname. In het laatste deel van je opleiding word je klaargestoomd voor je praktijkexamen.

De motorrijlessen bestaan uit twee onderdelen. Voor beide delen leg je een praktijkexamen af. Net als bij de auto leer je eerst de motor beheersen en richten we ons daarna op veilige deelname aan het verkeer.

De scooter rijlessen zijn minder uitgebreid dan bij de auto of motor. Je kunt kiezen uit een dagopleiding of een gesplitste opleiding. Bij de dagopleiding heb je op dezelfde dag je theorie- en praktijkexamen.

Voor de praktijklessen gelden de volgende, wettelijke, minimum leeftijden:

  • Autorijles: 16,5 jaar
  • Motorrijles: 18 jaar
  • Scooter rijles: 16 jaar
Direct inschrijven

Klanttevredenheid

240 beoordelingen
98% beveelt Rijschool Yellow
8,6
Powered by: Klantenvertellen.nl
  • Nieuwe lesauto’s
  • Geen wachtlijsten
  • Flexibel in planning
  • Goede prijs
  • Véél geslaagden
Endy uit Breda
Endy uit Breda
Prima rijschool, in 1x geslaagd...
Endy uit Breda
Bekijk alle beoordelingen

Flexibele lestijden en voordeelpakketten

Bij Autorijschool Yellow kun je zowel overdag, ’s avonds als op zaterdag lessen. Op die manier past je rijlesrooster altijd wel in je school- of werkplanning. Je kunt je rijlessen online inplannen als je wilt. Natuurlijk kun je ook gewoon bellen of mailen.

Voordeelpakketten

Bij Yellow Rijschool in Breda bieden we concurrerende tarieven en interessante voordeelpakketten. Als je liever een spoedcursus of losse rijlessen volgt, kan dat uiteraard ook. Na een proefles en eventuele intakeles kunnen we een inschatting maken wat voor jou het beste is.

Contact

Spreekt ons verhaal je aan? Wil jij ook vlot en veilig leren auto-, motor- of brommer rijden? Neem dan contact op met Yellow Autorijschool in Breda. We hopen je snel te mogen ontvangen voor je proefles!

Neem contact met ons op

Regio's

Wij verzorgen rijlessen in de volgende regio’s: Breda, Oosterhout, Etten-Leur, Ulvenhout, Teteringen, Terheijden, Bavel, Dordrecht, Zwijndrecht, Hendrik-ido-Ambacht

BOVAG erkenning

De BOVAG-erkenning van Rijschool Yellow is een extra zekerheid dat jouw rijopleiding aan je verwachtingen zal voldoen. BOVAG garandeert zekerheid en betrouwbaarheid. Rijscholen die bij BOVAG zijn aangesloten moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen en de BOVAG-gedragscode. Of het nu gaat om deskundige instructeurs, goed onderhouden lesauto’s, inzicht in je vorderingen en natuurlijk een goed slagingspercentage; Rijschool Yellow biedt het allemaal.

bovag

Vaste instructeurs

Onze rij-instructeurs zijn voorzien van een geldige bevoegdheid om rijles te mogen geven. Ze volgen ieder jaar bijscholingscursussen om hun kennis up to date te houden. Je mag de instructeur altijd vragen om zijn of haar bevoegdheidspas te tonen.

Wij geloven in betrokkenheid en persoonlijke aandacht. Daarom krijg je bij ons een vaste rij-instructeur. Je mag zelf kiezen met welke instructeur je de beste klik hebt. Jouw vaste instructeur kan je soms aanraden om in overleg met jou een keer bij een andere instructeur van Yellow te rijden. Dit kan goed zijn voor jouw niveau van rijden. Kennismaken met de instructeurs?

Begeleiding

Rijschool Yellow biedt professionele en persoonlijke begeleiding bij theorie en praktijk. Heb je moeite met leren? Geen probleem, wij helpen je graag om een goede bestuurder te worden!

Wil je dat er rekening gehouden wordt met specifieke zaken of heb je andere persoonlijke wensen? Wij denken graag je met je.

Eerlijk en open

Vanaf de start van je rijopleiding zijn we betrokken bij jouw leerproces. Wij snappen heel goed dat jij het belangrijk vindt om te weten waar je staat en wat je moet verwachten. Wij zijn vanaf het begin open in onze werkwijze en geven je eerlijke adviezen. Je mag van ons verwachten dat we duidelijk en rechtvaardig zijn.

Vraag gerust eens na bij oud-cursisten hoe ze onze werkwijze ervaren hebben of lees de onafhankelijk reviews op deze onafhankelijke reviewpagina eens na.

× Kan ik je helpen?