Stap snel in voor een GRATIS proefles!

Op deze website vind je alle informatie over het rijles aanbod van Rijschool Yellow. Goede keuze om bij Rijschool Yellow te komen.

Inschrijven voor een gratis proefles
Fase 1

Voertuigbeheersing

Tijdens het eerste deel van de autorijles opleiding leer je om het mechanische gedeelte van de auto te gebruiken. Na fase 1 kan je zelfstandig schakelen en alle bijzondere verrichtingen uitoefenen.

Fase 2

Verkeersdeelneming

In de fase verkeersdeelneming staat het vergroten van verkeersinzicht en bewustwording van het eigen kennen en kunnen centraal. Tijdens de autorijlessen leer je communiceren in het verkeer.

Fase 3

Correctiefase

In de laatste fase van de rijopleiding stomen wij je klaar voor het praktijkexamen autorijden. Tijdens de autorijlessen ligt de focus op het realiseren van zelfstandig en besluitvaardig rijgedrag.

Autorijles volgen

Ben je op zoek naar een goede rijschool voor autorijles? Kom dan naar Rijschool Yellow in Breda. Onze ervaren en enthousiaste rij-instructeurs leren je in een ongedwongen sfeer vlot en veilig autorijden. Wij hebben diverse lespakketten voor het volgen van autorijlessen ontwikkeld waarin je veilig en vlot leert autorijden en je optimaal voor het praktijkexamen bent voorbereid.

Proefexamen en examentraining

Het proefexamen is een goede gelegenheid om alvast te wennen aan het praktijkexamen autorijden en om eventuele nervositeit weg te nemen. Bij het proefexamen autorijden bespreken we jouw sterke punten, maar ook de aandachtspunten. Zo ga je goed voorbereid naar het praktijkexamen. Door het volgen van een proefexamen en examentraining wordt je kans van slagen bij het echte praktijkexamen aanzienlijk vergroot. Bekijk hiervoor ons optionele Pluspakket.

Stedenrit inclusief snelwegtraining

In de Randstad is het manoeuvreren door het dagelijkse verkeer een stuk lastiger. Om je kennis te laten maken met trams, grote verkeerspleinen, agressievere weggebruikers en onduidelijke kruisingen, bezoeken we tijdens de stedenrit een stad in de Randstad. We leren je rijvaardigheden gebruiken die je nog vaak in het verkeer zal gaan toepassen. Door het volgen van de stedenrit heb je aanzienlijk minder rijlessen nodig tijdens de rijopleiding auto.

Regio's

Wij verzorgen autorijlessen in de volgende regio's: Breda, Oosterhout, Etten-Leur, Ulvenhout, Teteringen, Terheijden, Bavel, Dordrecht, Papendrecht, Zwijndrecht, Hendrik-ido-Ambacht, Ridderkerk en Alblasserdam.

 • Vrijblijvend proberen
 • Goede prijs
 • Direct starten
 • Ruime ervaring
 • Flexibel
 • Betrokken
Modeste uit Breda
Modeste uit Breda
Goede rijlessen. Totaalscore 7,8..
Modeste uit Breda
Bekijk alle beoordelingen

Wat klanten zeggen

Op dit moment hebben wij ruim 567 beoordelingen van onze klanten. Wij zijn zeer trots op deze cijfers en dragen grote zorg aan een succesvolle en prettige klantervaring.

Hieronder vind je de 50 meest recente beoordelingen.

Bekijk alle beoordelingen op klantenvertellen.nl.

Schrijf zelf een beoordeling

Rijschool Yellow
8,6
8,7
Service
9
Deskundigheid
8,2
Prijs/kwaliteit
567 beoordelingen

Lespakket Rijschool Yellow

Yellow

B - I

 • 24  les-uren
 • Aanvullende rijlessen mogelijk
 • Exclusief CBR praktijkexamen (keuze uit B-II of los examen)

 

Prijs: € 1099,-

Direct inschrijven

Lespakket Rijschool Yellow aanrader

Examenpakket

B - II

 • CBR praktijkexamen
 • Voorrijden praktijkexamen

 

Prijs: € 299,-

Direct inschrijven

Yellow +++

 

B - III

 • Theoriecursus "Klassikaal"
 • CBR Theorie-examen

Prijs: € 132,-

Direct inschrijven

B Praktijkpakket

 • 12  les-uren
 • CBR Praktijkexamen
 • Incl. voorrijden examen
 • Aanvullende rijlessen mogelijk

Prijs: € 855,-

Direct inschrijven

Extra lessenpakket

Lespakket Rijschool Yellow extra
 • 12 autorijlessen (80 min. per les)

Prijs: € 799,-

Spoedcursus

 • 34 les-uren
 • CBR Praktijkexamen
 • Incl. voorrijden examen
 • In bezit van geldig theoriecertificaat

Prijs: € 1899,-

Meer info

Alle prijzen op een rij

Betalingsmogelijkheden

Een rijbewijs halen en het volgen van rijlessen is een prijzige aangelegenheid. Daar zijn we ons goed van bewust. Bij Rijschool Yellow helpen wij je daarom graag voor een scherpe prijs aan het autorijbewijs. Onze actiepakketten kan je in één keer betalen of in termijnen. Bij betalingstermijnen worden administratiekosten van €12,50 per factuur in rekening gebracht. Bij aanvang van de rijopleiding worden eenmalig inschrijfkosten in rekening gebracht.

BOVAG erkenning

De BOVAG-erkenning van Rijschool Yellow is een extra zekerheid dat onze rijopleiding aan jouw verwachtingen voldoet. BOVAG garandeert zekerheid en betrouwbaarheid. Rijscholen die bij BOVAG zijn aangesloten moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen en de BOVAG-gedragscode. Of het nu gaat om deskundige instructeurs, goed onderhouden lesauto’s, inzicht hebben in je vorderingen en natuurlijk een goed slagingspercentage; Rijschool Yellow biedt het allemaal! bovag

2toDrive

Binnen het 2toDrive concept mag je vanaf 16 jaar starten met het halen van je theorie-examen. Vanaf 16,5 jaar mag je autorijlessen nemen bij 2toDrive. En vanaf je 17de jan je vervolgens het praktijkexamen autorijden doen. Ben je geslaagd? Dan mag je tot je 18e verjaardag autorijden onder begeleiding van de door jezelf gekozen coach(es). Zodra je 18 jaar bent, mag je zelfstandig de weg op. Lees meer over 2todrive.

Lestijden

Bij Rijschool Yellow kan je niet alleen overdag, maar ook ´s-avonds en op zaterdag autorijlessen volgen. Super flexibel dus! We raden je wel aan om zoveel mogelijk rijlessen doordeweeks en overdag te rijden. Het verkeersbeeld in de avond en weekenden is namelijk veel eenzijdiger. Met een rijles overdag kan je in dezelfde lestijd meer rijvaardigheden en verkeersinzichten leren. En zo haal je sneller je autorijbewijs. Er wordt een toeslag berekend voor lessen na 17:00 uur en in het weekend.

Hoeveel rijlessen?

Het aantal autorijlessen dat iemand nodig heeft verschilt enorm per persoon. Wij beseffen ons goed dat je graag snel wilt weten hoeveel autorijlessen je uiteindelijk nodig zal hebben. Aan de hand van de proefles en eerste rijlessen kunnen we een indicatie meegeven en een schatting maken voor het verwachte verloop van de rijlessen. Bij een eerste autorijles zal het echter niet mogelijk zijn om een exact aantal autorijlessen voor te schrijven. Zouden we dit wel doen, dan zou de kans groot zijn dat we je een beeld voorspiegelen dat niet klopt met het uiteindelijke verloop van de rijopleiding.