fbpx

2toDrive

Je mag tegenwoordig al beginnen met autorijlessen als je minimaal 16 jaar en 6 maanden oud bent. Het rijexamen kun je afleggen wanneer je 17 jaar bent geworden. Ben je geslaagd? Dan mag je tot je 18e verjaardag alleen de weg op onder begeleiding van de door jezelf gekozen coach(es). Dit programma heet 2toDrive en via Rijschool Yellow kun je hier ook aan deelnemen.

Ben je boven de 18 jaar, dan mag je onmiddellijk zelfstandig autorijden.

SVF

Autorijden en leeftijd?

– Ben jij 16 jaar? Dan mag je starten met het halen van je theorie-examen;
– Vanaf 16,5 jaar mag je starten met het volgen van rijlessen voor het rijbewijs B;
– Als je 17 jaar bent geworden mag je rijexamen doen;

Wanneer je geslaagd bent kan je je rijbewijs aanvragen bij de gemeente. Je rijbewijs kan alleen worden aangevraagd als de aanvraag van je begeleiderspas is goedgekeurd door de RDW. Samen met je rijbewijs, begeleiderspas en een coach mag je auto rijden tot je 18e verjaardag. Vanaf je 18e mag je zelfstandig autorijden, dus zonder coach!

– Heb je je rijbewijs gehaald? Dan kun je tot je 18e autorijden samen met je coach(es);
– Vanaf je 18e mag je zelfstandig de weg op.

Wat klanten zeggen

Op dit moment hebben wij ruim 643 beoordelingen van onze klanten. Wij zijn zeer trots op deze cijfers en dragen grote zorg aan een succesvolle en prettige klantervaring.

Hieronder vind je de 50 meest recente beoordelingen.

Bekijk alle beoordelingen op klantenvertellen.nl.

Schrijf zelf een beoordeling

Rijschool Yellow
8,6
8,8
Service
9
Deskundigheid
8,2
Prijs/kwaliteit
643 beoordelingen
Endy uit Breda
Endy uit Breda
Prima rijschool, in 1x geslaagd...
Endy uit Breda
Bekijk alle beoordelingen

De coach

Je coaches melden zich als eerst aan. Voor het inloggen gebruikt de coach zijn eigen DigiD. Na het inloggen vult de coach het BSN nummer van de jongere in. Hiermee geeft hij aan dat hij coach wil worden.

Bij het doorlopen van de stappen kies je welke coach(es) jij op je pas wilt zetten. Na je aanmelding ontvang je een bevestigingsmail. Na goedkeuring wordt de begeleiderspas binnen 10 werkdagen naar je huisadres gestuurd.

Meer informatie over dit onderwerp kun je vinden op de website van 2todrive.

  • Nieuwe lesauto’s
  • Goede prijs
  • Geen wachtlijsten
  • Véél geslaagden
  • Flexibel in planning

Vaste instructeurs

Onze rij-instructeurs zijn voorzien van een geldige bevoegdheid om rijles te mogen geven. Ze volgen ieder jaar bijscholingscursussen om hun kennis up to date te houden. Je mag de instructeur altijd vragen om zijn of haar bevoegdheidspas te tonen.

Wij geloven in betrokkenheid en persoonlijke aandacht. Daarom krijg je bij ons een vaste rij-instructeur. Je mag zelf kiezen met welke instructeur je de beste klik hebt. Jouw vaste instructeur kan je soms aanraden om in overleg met jou een keer bij een andere instructeur van Yellow te rijden. Dit kan goed zijn voor jouw niveau van rijden. Kennismaken met de instructeurs?

Begeleiding

Rijschool Yellow biedt professionele en persoonlijke begeleiding bij theorie en praktijk. Heb je moeite met leren? Geen probleem, wij helpen je graag om een goede bestuurder te worden!

Wil je dat er rekening gehouden wordt met specifieke zaken of heb je andere persoonlijke wensen? Wij denken graag je met je.

Eerlijk en open

Vanaf de start van je rijopleiding zijn we betrokken bij jouw leerproces. Wij snappen heel goed dat jij het belangrijk vindt om te weten waar je staat en wat je moet verwachten. Wij zijn vanaf het begin open in onze werkwijze en geven je eerlijke adviezen. Je mag van ons verwachten dat we duidelijk en rechtvaardig zijn.

Vraag gerust eens na bij oud-cursisten hoe ze onze werkwijze ervaren hebben of lees de onafhankelijk reviews eens na.

× Kan ik je helpen?