fbpx

Spoedcursus bij Rijschool Yellow!

Kan je niet langer wachten en wil je snel je rijbewijs halen? Dan kan je bij Rijschool Yellow terecht voor een snelcursus waarbij het autorijbewijs al in 2 tot 6 weken gehaald kan worden. ⏩

Hoe snel kan je het rijbewijs halen met een spoedcursus?

De intensieve spoedcursus rijbewijs duurt 2 tot 6 weken waarin je alle aspecten van het autorijden aangeleerd wordt. Ideaal dus als je snel je autorijbewijs wilt halen. Om aan de spoedcursus deel te nemen, dien je in het bezit te zijn van een geldig theoriecertificaat of dien je deze aan het begin van de spoedcursus te behalen. Bij Rijschool Yellow kan je een theorie-opleiding volgen door het volgen van de online of klassikale cursus. Voorafgaand aan de spoedcursus autorijbewijs plannen we een intake bij Rijschool Yellow. Onze rij-instructeurs bepalen tijdens de intake of je geschikt bent voor het volgen van de snelcursus. Er wordt na afloop een korte beoordeling van je behendigheid, verkeersinzicht en mentaliteit met betrekking tot het autorijden besproken, die zal worden gevolgd door een persoonlijk advies. Het is in onderling overleg mogelijk om de duur van de spoedcursus te verruimen of misschien zelfs te verkorten.

Welke cursusmogelijkheden zijn er?

Spoedcursus

Lespakket Rijschool Yellow aanrader
  • 37 les-uren
  • CBR Praktijkexamen
  • Incl. voorrijden examen
  • In bezit van geldig theoriecertificaat

Prijs: € 1999,-

Direct inschrijven

Waaruit bestaat een spoedcursus autorijden?

Flexibele lestijden

Bij Rijschool Yellow kan je niet alleen overdag, maar ook ´s-avonds en op zaterdag autorijlessen volgen. Super flexibel dus! We raden je wel aan om zoveel mogelijk rijlessen doordeweeks en overdag te rijden. Het verkeersbeeld in de avond en weekenden is namelijk veel eenzijdiger. Met een rijles overdag kan je in dezelfde lestijd meer rijvaardigheden en verkeersinzichten leren. En zo haal je sneller je autorijbewijs.

Direct beginnen

Liever gisteren gestart dan volgende maand? Bij Rijschool Yellow begrijpen we goed dat je het liefst meteen wilt kunnen autorijden. We werken niet met wachtrijen en garanderen een snelle start van onze cursussen. Je kan waarschijnlijk binnen een week starten met het volgen van de spoedcursus rijbewijs.

Hippe lesauto's

Wij rijden uitsluitend met jonge, betrouwbare lesvoertuigen. Daarnaast onderhouden wij alle voertuigen volgens protocol, zodat een goede werking gegarandeerd is. Goed gereedschap is het halve werk. Je hoeft nooit bang te zijn voor technische mankementen aan de lesauto door veroudering of achterstallig onderhoud. En zo haal jij gegarandeerd snel je autorijbewijs.