fbpx

Stap snel in voor een GRATIS proefles!

Op deze website vind je alle informatie over het rijles aanbod van Rijschool Yellow. Goede keuze om bij Rijschool Yellow te komen.

Inschrijven voor een gratis proefles

Autorijschool Dordrecht

Ben je minimaal 16,5 jaar oud en ben je op zoek naar een goede autorijschool in Dordrecht? Dan heb je er zojuist één gevonden! Bij Rijschool Yellow leer je veilig en vlot rijden.

Vraag een vrijblijvende gratis proefles aan en maak kennis met onze bewezen lesmethode, onze instructeurs en onze ontspannen manier van lesgeven.

Waarom Yellow

De voordelen van lessen bij Yellow Autorijschool Dordrecht op een rij:

 • Keuze uit verschillende lespakketten
 • Luxe, rookvrije auto’s
 • Geen wachtlijsten
 • Effectieve lesmethode
 • Persoonlijke aandacht
 • Vrijblijvende gratis proefles die je tot niets verplicht

Autorijlessen bij Yellow

Bij Yellow rijd je in luxe, jonge benzineauto’s. We gebruiken een effectieve lesmethode waarbij de instructeur een persoonlijke kaart bijhoudt met je vorderingen. In het begin gaat het vooral om het leren besturen en beheersen van de auto. Daarna ligt de focus op deelnemen aan het verkeer.

Flexibele lestijden

Je kunt doordeweeks zowel overdag als ’s avonds lessen. Op zaterdag geven we overdag rijles. Omdat het verkeersbeeld in het weekend en ’s avonds eenzijdiger is dan doordeweeks, raden we je aan om zo veel mogelijk autorijlessen doordeweeks overdag te volgen.

Lengte rijlessen

De duur van een enkele rijles bij onze Autorijschool Dordrecht is 50 minuten. Voor de meeste cursisten geldt dat dubbele lesblokken het beste werken. In blokken van 100 minuten kun je meer lesonderdelen oefenen en kan de lestijd effectiever worden ingevuld.

Theorielessen bij Yellow

Voordat je op praktijkexamen kunt, moet je in het bezit zijn van een theoriecertificaat. Bij Yellow bieden we je klassikale les en mogelijkheden voor zelfstudie.

Instructeurs van Yellow

De instructeurs van Yellow Autorijschool Dordrecht zijn ervaren en bekwaam. Ze beschikken naast alle benodigde kwalificaties over een goede dosis enthousiasme en betrokkenheid.

Yellow staat garant voor persoonlijke aandacht en een rijopleiding op maat. Ontspannen rijden en een informele sfeer zijn bij ons belangrijke uitgangspunten.

Voordeelpakketten bij Yellow

Yellow Autorijschool Dordrecht werkt met losse lessen, spoedcursussen en voordeelpakketten. Als je wilt weten wat voor jou de beste optie is en wat de kosten ongeveer zullen gaan bedragen, kun je kiezen voor een intakeles.

Na een proefles kunnen we een redelijke inschatting maken alhoewel we natuurlijk nooit 100% garantie kunnen geven. Dit komt omdat er ook zaken meespelen als motivatie, leertempo, ervaring en aanleg.

Contact met Yellow

Nieuwsgierig of wij de juiste rijschool voor jou zijn? Neem dan contact op voor een vrijblijvende proefles en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen!

Neem contact met ons op
 • Nieuwe lesauto’s
 • Goede prijs
 • Geen wachtlijsten
 • Véél geslaagden
 • Flexibel in planning
Direct inschrijven
Aida uit Breda
Aida uit Breda
Zeer snelle en goede service vanuit het hoofdkantoor. Uitstekende lessen. Mijn rijinstructeur Paul was zeer vriendelijk en geduldig, met het nodige grapje tussendoor. Uitleg was zeer helder en er was ruimte om veel te vragen. Ik was meteen de eerste keer geslaagd!
Aida uit Breda
Bekijk alle beoordelingen

Vaste instructeurs

Onze rij-instructeurs zijn voorzien van een geldige bevoegdheid om rijles te mogen geven. Ze volgen ieder jaar bijscholingscursussen om hun kennis up to date te houden. Je mag de instructeur altijd vragen om zijn of haar bevoegdheidspas te tonen.

Wij geloven in betrokkenheid en persoonlijke aandacht. Daarom krijg je bij ons een vaste rij-instructeur. Je mag zelf kiezen met welke instructeur je de beste klik hebt. Jouw vaste instructeur kan je soms aanraden om in overleg met jou een keer bij een andere instructeur van Yellow te rijden. Dit kan goed zijn voor jouw niveau van rijden. Kennismaken met de instructeurs?

Begeleiding

Rijschool Yellow biedt professionele en persoonlijke begeleiding bij theorie en praktijk. Heb je moeite met leren? Geen probleem, wij helpen je graag om een goede bestuurder te worden!

Wil je dat er rekening gehouden wordt met specifieke zaken of heb je andere persoonlijke wensen? Wij denken graag je met je.

Eerlijk en open

Vanaf de start van je rijopleiding zijn we betrokken bij jouw leerproces. Wij snappen heel goed dat jij het belangrijk vindt om te weten waar je staat en wat je moet verwachten. Wij zijn vanaf het begin open in onze werkwijze en geven je eerlijke adviezen. Je mag van ons verwachten dat we duidelijk en rechtvaardig zijn.

Vraag gerust eens na bij oud-cursisten hoe ze onze werkwijze ervaren hebben of lees de onafhankelijk reviews op deze onafhankelijke reviewpagina eens na.

× Kan ik je helpen?