fbpx

Stap snel in voor een GRATIS proefles!

Op deze website vind je alle informatie over het rijles aanbod van Rijschool Yellow. Goede keuze om bij Rijschool Yellow te komen.

Inschrijven voor een gratis proefles

Autorijschool in Oosterhout

Kun jij ook niet wachten om je rijbewijs te halen? Kom dan naar Yellow Autorijschool in Oosterhout. Omdat we geen wachtlijsten hebben, kun je bij ons snel starten met je rijopleiding. Bij Yellow leer je vlot en veilig rijden.

GRATIS proefles proberen?

Meld je nu aan voor een proefles, dan kun je kennismaken met onze auto’s, instructeurs en manier van lesgeven. Die is ongedwongen en informeel want wij willen dat je plezier beleeft aan het rijden. Vanaf de eerste les!

Autorijbewijs halen

Hoe werkt het nu precies, je rijbewijs voor de auto halen? Je moet slagen voor zowel je theorie- als praktijkexamen. Het is handig om al in een vroeg stadium je theoriecertificaat te halen, dan heb je meteen een voordeel bij het rijden.

Theorie

Je kunt bij onze autorijschool in Oosterhout klassikaal les volgen of kiezen voor zelfstudie thuis. Dit kan via een online cursus of met klassieke boeken en cd-roms. Je bent verplicht je theorie-examen te halen voordat je op praktijkexamen mag.

Praktijk

De autorijlessen worden gegeven door ervaren en enthousiaste rijinstructeurs. Je vorderingen worden op een persoonlijke instructiekaart bijgehouden door je vaste rijinstructeur. Omdat we zeer flexibele lestijden hebben, kun je je rijlesrooster altijd goed afstemmen op je school of werk. Je kunt op zaterdag overdag lessen en doordeweeks overdag en ’s avonds.

Er is een duidelijke opbouw bij de praktijklessen. In het begin ligt de focus op het leren besturen en beheersen van de auto. Je leert onder meer alle bijzondere verrichtingen. In het tweede gedeelte van de praktijk ligt de focus op deelname aan het verkeer en het vergroten van je verkeersinzicht.

Aan het einde van je rijopleiding wordt je klaargestoomd voor je praktijkexamen. Zelfstandig rijgedrag en besluitvaardigheid zijn hier de voornaamste onderdelen. Dit deel is vaak verweven met het tweede deel van je rijopleiding.

Ander rijbewijs halen

Bij onze autorijschool in Oosterhout kun je niet alleen terecht voor je rijbewijs voor de auto maar ook voor de motor, scooter of brommer en aanhangwagen. Voor elke discipline hebben wij uiteraard gekwalificeerde en ervaren instructeurs.

Intake

Hoe jouw rijopleiding bij Rijschool Yellow eruit ziet en wat deze gaat kosten, is afhankelijk van zaken als motivatie, leertempo, ervaring en lesmomenten.

Omdat we beseffen dat je graag wilt weten waar je aan toe bent, kun je een intakeles aanvragen. We kunnen geen 100% garantie geven maar na een intake maken we op basis van jouw behendigheid, verkeersinzicht en mentaliteit een reële inschatting.

Tempo

Bij onze autorijschool in Oosterhout bieden we je een rijopleiding op maat. Wil je in een aangenaam maar vlot tempo je rijbewijs halen? Dan kun je het beste kiezen voor een van onze voordeelpakketten.

Als je liever nergens aan gebonden wilt zijn of per les wilt betalen, kun je beter kiezen voor losse lessen. Tot slot bieden we ook nog spoedcursussen voor diegenen die binnen een paar weken geslaagd willen zijn.

Contact

Bevalt onze aanpak en verhaal je en wil jij ook op een leuke en vlotte manier je rijbewijs halen? Neem dan contact op met Yellow autorijschool in Oosterhout voor een vrijblijvende proefles!

Neem contact met ons op
  • Nieuwe lesauto’s
  • Goede prijs
  • Geen wachtlijsten
  • Véél geslaagden
  • Flexibel in planning

Klanttevredenheid

240 beoordelingen
98% beveelt Rijschool Yellow
8,6
Powered by: Klantenvertellen.nl

Vaste instructeurs

Onze rij-instructeurs zijn voorzien van een geldige bevoegdheid om rijles te mogen geven. Ze volgen ieder jaar bijscholingscursussen om hun kennis up to date te houden. Je mag de instructeur altijd vragen om zijn of haar bevoegdheidspas te tonen.

Wij geloven in betrokkenheid en persoonlijke aandacht. Daarom krijg je bij ons een vaste rij-instructeur. Je mag zelf kiezen met welke instructeur je de beste klik hebt. Jouw vaste instructeur kan je soms aanraden om in overleg met jou een keer bij een andere instructeur van Yellow te rijden. Dit kan goed zijn voor jouw niveau van rijden. Kennismaken met de instructeurs?

Begeleiding

Rijschool Yellow biedt professionele en persoonlijke begeleiding bij theorie en praktijk. Heb je moeite met leren? Geen probleem, wij helpen je graag om een goede bestuurder te worden!

Wil je dat er rekening gehouden wordt met specifieke zaken of heb je andere persoonlijke wensen? Wij denken graag je met je.

Eerlijk en open

Vanaf de start van je rijopleiding zijn we betrokken bij jouw leerproces. Wij snappen heel goed dat jij het belangrijk vindt om te weten waar je staat en wat je moet verwachten. Wij zijn vanaf het begin open in onze werkwijze en geven je eerlijke adviezen. Je mag van ons verwachten dat we duidelijk en rechtvaardig zijn.

Vraag gerust eens na bij oud-cursisten hoe ze onze werkwijze ervaren hebben of lees de onafhankelijk reviews op deze onafhankelijke reviewpagina eens na.

× Kan ik je helpen?