fbpx

Stap snel in voor een GRATIS proefles!

Op deze website vind je alle informatie over het rijles aanbod van Rijschool Yellow. Goede keuze om bij Rijschool Yellow te komen.

Inschrijven voor een gratis proefles

Autorijschool met goed slagingspercentage

Op zoek naar een betrouwbare autorijschool waar je op een leuke en ontspannen manier je rijbewijs kunt halen? Dan ben je bij Autorijschool Yellow aan het juiste adres! Bij ons leer je in een ongedwongen sfeer, vlot en veilig autorijden.

Yellow staat garant voor kwaliteit en een persoonlijke aanpak. Dankzij een effectieve lesmethode en de modernste middelen, doorloop je soepel je rijopleiding en slaag je snel voor het praktijkexamen.

Gratis proefles

Al meteen zin in een gratis proefles als je dit leest? Neem dan contact met ons op, dan plannen we er een in! Zo kun je kennismaken met onze autorijschool en zie je precies wat je bij ons kunt verwachten. Je kunt starten met praktijklessen voor de auto als je minimaal 16,5 jaar oud bent.

Autorijlessen

Om je autorijbewijs te halen, moet je zowel slagen voor het theorie- als praktijkgedeelte. Bij Autorijschool Yellow kun je voor beide onderdelen terecht.

Theorie

Voordat je op praktijkexamen mag, moet je in het bezit zijn van een geldig theoriecertificaat. Bij onze autorijschool kun je de theorieopleiding klassikaal of zelfstandig volgen. Je kiest zelf wat het beste bij je past: les in een klas met een verkeersdeskundige of zelfstudie (online cursus of studieboek).

Autorijschool praktijk en tarieven

De autorijlessen worden gegeven door gekwalificeerde, ervaren instructeurs. Je vaste rijinstructeur houdt je vorderingen bij op een persoonlijke instructiekaart. De autorijlessen zijn duidelijk opgebouwd. Je start met het leren besturen en beheersen van de auto. Daarna ligt de focus op het deelnemen aan het verkeer. Aan het einde word je klaargestoomd voor het praktijkexamen.

Bij Autorijschool Yellow adviseren we vaak om rijlessen te volgen van 2 x 50 minuten. Het is effectief en intensief maar niet te lang om last te krijgen van je concentratie. Gemiddeld genomen heb je met dubbele lessen uiteindelijk minder lessen nodig om te slagen dan met enkele lessen.

Tarieven

Bij autorijschool Yellow bieden we concurrerende tarieven en een goede prijs-kwaliteit verhouding. We hebben verschillende voordeelpakketten, losse rijlessen en spoedcursussen. Na de vrijblijvende proefles maken we een inschatting wat voor jou de beste optie is.

Kwaliteit

Zoals gezegd staat Autorijschool Yellow garant voor kwaliteit. Onze gemotiveerde instructeurs kunnen dankzij hun ervaring en de persoonlijke instructiekaart precies bepalen wat jij nodig hebt. Elke cursist krijgt bij ons een rijopleiding op maat. Omdat iedereen nu eenmaal anders is. Verder rijden we in jonge, luxe benzineauto’s en zijn we lid van de Bovag.

Lestijden en leslocatie

Bij Autorijschool Yellow zijn we heel flexibel. Je kunt zowel telefonisch, via e-mail als online je rijlessen inplannen. Voor overdag, ’s avonds of in het weekend. Daardoor kun je je rooster zo invullen dat het prima aansluit bij je werk of school.

Voor de praktijklessen halen we je thuis op en zetten we je thuis af. Of in de stad als je dat liever wilt. De theorielessen kun je klassikaal in Breda volgen.

Contact

Bevalt onze aanpak en werkwijze je en wil jij ook op een vlotte en veilige manier leren autorijden? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Yellow is er ook als je op zoek bent naar een rijschool uit Breda, autorijschool in Oosterhout, rijschool in Zwijndrecht en autorijschool in Dordrecht.

Neem contact met ons op
  • Nieuwe lesauto’s
  • Goede prijs
  • Geen wachtlijsten
  • Véél geslaagden
  • Flexibel in planning

Vaste instructeurs

Onze rij-instructeurs zijn voorzien van een geldige bevoegdheid om rijles te mogen geven. Ze volgen ieder jaar bijscholingscursussen om hun kennis up to date te houden. Je mag de instructeur altijd vragen om zijn of haar bevoegdheidspas te tonen.

Wij geloven in betrokkenheid en persoonlijke aandacht. Daarom krijg je bij ons een vaste rij-instructeur. Je mag zelf kiezen met welke instructeur je de beste klik hebt. Jouw vaste instructeur kan je soms aanraden om in overleg met jou een keer bij een andere instructeur van Yellow te rijden. Dit kan goed zijn voor jouw niveau van rijden. Kennismaken met de instructeurs?

Begeleiding

Rijschool Yellow biedt professionele en persoonlijke begeleiding bij theorie en praktijk. Heb je moeite met leren? Geen probleem, wij helpen je graag om een goede bestuurder te worden!

Wil je dat er rekening gehouden wordt met specifieke zaken of heb je andere persoonlijke wensen? Wij denken graag je met je.

Eerlijk en open

Vanaf de start van je rijopleiding zijn we betrokken bij jouw leerproces. Wij snappen heel goed dat jij het belangrijk vindt om te weten waar je staat en wat je moet verwachten. Wij zijn vanaf het begin open in onze werkwijze en geven je eerlijke adviezen. Je mag van ons verwachten dat we duidelijk en rechtvaardig zijn.

Vraag gerust eens na bij oud-cursisten hoe ze onze werkwijze ervaren hebben of lees de onafhankelijk reviews op deze onafhankelijke reviewpagina eens na.

× Kan ik je helpen?