fbpx

Onze INSTRUCTEURS  in Dordrecht zorgen dat jij je rijbewijs gaat halen!

Op deze website van rijschool Yellow vind je alle informatie over onze aanpak, wat je kan verwachten van de instructeurs en wie ze zijn. De instructeurs van Rijschool Yellow staan voor je klaar.

Inschrijven voor een cursus

De instructeurs van Rijschool Yellow in Dordrecht

Met ruime ervaring en betrokkenheid in de rijschoolbranche weten onze instructeurs wat onze cursisten in Dordrecht en de regio willen. Daarom zijn we ontzettend enthousiast om de cursist vlot, voordelig en gemotiveerd aan het rijbewijs te helpen. Onze missie is het opleiden van veilige verkeersdeelnemers door cursisten een goede voertuigbeheersing en verkeersinzicht aan te leren.

Flexibele en betrokken instructeurs

Flexibel

Door de flexibele instelling van het bedrijf kunnen we maatwerk en persoonlijke begeleiding bieden. Het opleidingstraject bij Rijschool Yellow gaat veel verder dan enkel de rijlessen achter het stuur. Wij leiden mensen op volgens effectieve lesmethodes en maken gebruik van de modernste middelen, waardoor kandidaten vlot de rijopleiding kunnen doorlopen en snel slagen voor het praktijkexamen.

Betrokken

Door onze persoonlijke betrokkenheid bij jouw rijopleiding en onze dynamische opzet, zijn we in staat om jou op een vlotte wijze een volwaardige bezitter van het Nederlands rijbewijs te maken. We sturen onze cursisten zelfverzekerd en besluitvaardig de weg op als goede verkeersdeelnemers.

Rijschool Yellow maakt jouw rijopleiding een uniek, memorabel moment. Kwaliteit staat voorop en we bieden dit graag aan voor een voordelige prijs.

Het team van Rijschool Yellow

Het team van Rijschool Yellow instructeurs is een gevarieerd team waarvan elke rijles leraar enorm enthousiast te werk gaat. Kijk hier om een beeld te krijgen van onze leraren.

Contact opnemen
Endy uit Breda
Endy uit Breda
Prima rijschool, in 1x geslaagd...
Endy uit Breda
Bekijk alle beoordelingen

Klanttevredenheid

240 beoordelingen
98% beveelt Rijschool Yellow
8,6
Powered by: Klantenvertellen.nl

Waarom kies je voor de instructeurs van Rijschool Yellow:

Vaste instructeurs

Onze rij-instructeurs zijn voorzien van een geldige bevoegdheid om rijles te mogen geven. Ze volgen ieder jaar bijscholingscursussen om hun kennis up to date te houden. Je mag de instructeur altijd vragen om zijn of haar bevoegdheidspas te tonen.

Wij geloven in betrokkenheid en persoonlijke aandacht. Daarom krijg je bij ons een vaste rij-instructeur. Je mag zelf kiezen met welke instructeur je de beste klik hebt. Jouw vaste instructeur kan je soms aanraden om in overleg met jou een keer bij een andere instructeur van Yellow te rijden. Dit kan goed zijn voor jouw niveau van rijden.

Kennismaken met de instructeurs?

Eerlijk en open

Vanaf de start van je rijopleiding zijn we betrokken bij jouw leerproces. Wij snappen heel goed dat jij het belangrijk vindt om te weten waar je staat en wat je moet verwachten. Wij zijn vanaf het begin open in onze werkwijze en geven je eerlijke adviezen. Je mag van ons verwachten dat we duidelijk en rechtvaardig zijn.

Vraag gerust eens na bij oud-cursisten hoe ze onze werkwijze ervaren hebben of lees de onafhankelijk reviews op deze onafhankelijke reviewpagina eens na.

Bekijk de reviews

Professionele begeleiding

Rijschool Yellow biedt professionele en persoonlijke begeleiding bij theorie en praktijk. Heb je moeite met leren? Geen probleem, wij helpen je graag om een goede bestuurder te worden!

Wil je dat er rekening gehouden wordt met specifieke zaken of heb je andere persoonlijke wensen? Wij denken graag je met je.

Neem contact met ons op
× Kan ik je helpen?