fbpx

Stap snel in voor de GRATIS proefles in Dordrecht!

Op deze website vind je alle informatie over het volgen van rijlessen bij rijschool Yellow in Dordrecht. Goede keuze om bij Rijschool Yellow rijles te komen.

Inschrijven voor een gratis proefles

Een gratis proefles volgen

Ben je op zoek naar een goede rijschool in Dordrecht? Autorijschool Yellow biedt jou nu de kans om gratis te komen proefrijden. Een leuke manier om een indruk te krijgen van Rijschool Yellow en kennis te maken met het leren auto rijden in Dordrecht en omgeving.

Inplannen van jouw les

Bij Rijschool Yellow kan je niet alleen overdag, maar ook ´s-avonds en op zaterdag autorijlessen volgen. Super flexibel dus!

We raden je wel aan om zoveel mogelijk doordeweeks en overdag te rijden. Het verkeersbeeld in de avond en weekenden is namelijk veel eenzijdiger. Met een rijles overdag kan je in dezelfde lestijd meer rijvaardigheden en verkeersinzichten leren. En zo haal je sneller je autorijbewijs.

Wat kan je van ons verwachten

Onze ervaren en enthousiaste rij-instructeurs leren je in een ongedwongen sfeer vlot en veilig autorijden. Wij hebben diverse lespakketten voor het volgen van autorijlessen ontwikkeld waarin je veilig en vlot leert autorijden en je optimaal voor het praktijkexamen bent voorbereid.

Stedenrit inclusief snelwegtraining

In Dordrecht en andere steden is het manoeuvreren door het dagelijkse verkeer een stuk lastiger. Om je kennis te laten maken met trams, grote verkeerspleinen, agressievere weggebruikers en onduidelijke kruisingen, bezoeken we tijdens de stedenrit een stad in de Randstad. We leren je rijvaardigheden gebruiken die je nog vaak in het verkeer zal gaan toepassen. Door het volgen van de stedenrit heb je aanzienlijk minder rijlessen nodig tijdens de rijopleiding auto.

Contact opnemen
Aida uit Breda
Aida uit Breda
Zeer snelle en goede service vanuit het hoofdkantoor. Uitstekende lessen. Mijn rijinstructeur Paul was zeer vriendelijk en geduldig, met het nodige grapje tussendoor. Uitleg was zeer helder en er was ruimte om veel te vragen. Ik was meteen de eerste keer geslaagd!
Aida uit Breda
Bekijk alle beoordelingen

Klanttevredenheid

240 beoordelingen
98% beveelt Rijschool Yellow
8,6
Powered by: Klantenvertellen.nl
× Kan ik je helpen?