fbpx

Benieuwd naar de RECENSIES over Rijschool Yellow?

Op deze website van rijschool Yellow vind je alle informatie over Rijschool Yellow in Dordrecht en de beoordelingen van cursisten. Wij doen er alles aan om jou je rijbewijs te laten halen!

Lees alle beoordelingen

Beoordelingen van onze cursisten

Als je wilt gaan starten met het volgen rijles in Dordrecht (en omgeving) wil je een goede indruk krijgen van een rijschool. Daarom is het fijn om wat beoordelingen van andere cursisten te lezen. Bij Rijschool Yellow in Dordrecht vind je veel recensies over de afgenomen rijlessen. Zo krijg je een beter inzicht krijgen van onze aanpak en de instructeurs.

Ruime ervaring van de instructeurs

Met ruime ervaring en betrokkenheid in de rijschoolbranche weet Rijschool Yellow wat de klant wil. Daarom zijn de instructeurs ontzettend enthousiast om de cursisten vlot, voordelig, veilig en gemotiveerd aan het rijbewijs te helpen en dat blijft niet onopgemerkt! Onze missie is het opleiden van veilige verkeersdeelnemers door cursisten een goede voertuigbeheersing en verkeersinzicht aan te leren.

Degelijke lesvoertuigen

Wij rijden uitsluitend met jonge, betrouwbare lesvoertuigen. Daarnaast onderhouden wij alle voertuigen volgens een strak protocol, zodat een goede werking gegarandeerd is. Goed gereedschap is het halve werk. Je hoeft dus nooit bang te zijn voor technische mankementen door veroudering of achterstallig onderhoud.

BOVAG erkenning

De BOVAG-erkenning van Rijschool Yellow is een extra zekerheid dat jouw rijopleiding aan je verwachtingen zal voldoen. BOVAG garandeert zekerheid en betrouwbaarheid. Rijscholen die bij BOVAG zijn aangesloten moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen en de BOVAG-gedragscode. Of het nu gaat om deskundige instructeurs, goed onderhouden lesauto’s, inzicht in je vorderingen en natuurlijk een goed slagingspercentage; Rijschool Yellow biedt het allemaal. Nog een extra pluspunt om te kiezen voor Rijschool Yellow.

Contact opnemen

Wat klanten zeggen

Op dit moment hebben wij ruim 664 beoordelingen van onze klanten. Wij zijn zeer trots op deze cijfers en dragen grote zorg aan een succesvolle en prettige klantervaring.

Hieronder vind je de 50 meest recente beoordelingen.

Bekijk alle beoordelingen op klantenvertellen.nl.

Schrijf zelf een beoordeling

Rijschool Yellow
8.7
4.9/5
Service
4.9/5
Deskundigheid
4.4/5
Prijs/kwaliteit
664 beoordelingen bij KlantenVertellen logo
en 98% beveelt ons aan!
× Kan ik je helpen?