Wat klanten zeggen

Op dit moment hebben wij ruim 542 beoordelingen van onze klanten. Wij zijn zeer trots op deze cijfers en dragen grote zorg aan een succesvolle en prettige klantervaring.

Hieronder vind je de 50 meest recente beoordelingen.

Bekijk alle beoordelingen op klantenvertellen.nl.

Schrijf zelf een beoordeling

Rijschool Yellow
8,6
8,7
Service
9
Deskundigheid
8,2
Prijs/kwaliteit
542 beoordelingen
7,7
13-07-2018
Service
8
Deskundig
8
Prijs/Kwaliteit
7
Ik beveel dit aan
Goede en fijne rijlessen gehad door fantastische rijinstructeur!
9
12-07-2018
Service
9
Deskundig
9
Prijs/Kwaliteit
9
Ik beveel dit aan
Leerzame en gezellige praktijkdag gehad, en in 1x geslaagd voor mijn examen bromfiets!!
10
12-07-2018
Service
10
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
10
Ik beveel dit aan
Heel fijn! Ik heb echt kunnen lachen met mijn rij instructeur en hij was ontzettend vriendelijk en hield goed rekening met hoe zenuwachtig ik was. Vervolgens ook nog perongeluk de scooter schade gereden maar hij was helemaal niet boos en was gewoon blij dat ik toch geslaagd was!
8,3
11-07-2018
Service
8
Deskundig
9
Prijs/Kwaliteit
8
Ik beveel dit aan
7,7
05-07-2018
Service
8
Deskundig
8
Prijs/Kwaliteit
7
Ik beveel dit aan
Super fijne ervaring met Rijschool Yellow, snelle service en vriendelijk personeel.
9,3
28-06-2018
Service
10
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
8
Ik beveel dit aan
bij de lessen leerde ik veel en door een goede communicatie kreeg ik het rijden op een scooter snel onder de knie. het was een leuke dag!
10
26-06-2018
Service
10
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
10
Ik beveel dit aan
7,3
26-06-2018
Service
7
Deskundig
8
Prijs/Kwaliteit
7
Ik beveel dit aan
8
18-06-2018
Service
9
Deskundig
9
Prijs/Kwaliteit
6
Ik beveel dit aan
ik heb een goede ervaring
7,7
15-06-2018
Service
8
Deskundig
8
Prijs/Kwaliteit
7
Ik beveel dit aan
8,7
14-06-2018
Service
9
Deskundig
9
Prijs/Kwaliteit
8
Ik beveel dit aan
Erg fijn bedrijf en fijne instructeur!
10
12-06-2018
Service
10
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
10
Ik beveel dit aan
8,7
22-05-2018
Service
8
Deskundig
8
Prijs/Kwaliteit
10
Ik beveel dit aan
Leuke rijschool en zeer leuke instructeurs
9
16-05-2018
Service
9
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
8
Ik beveel dit aan
Rijlessen waren super. Gezellige instructeur(s).
9,3
16-05-2018
Service
10
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
8
Ik beveel dit aan
9
08-05-2018
Service
10
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
7
Ik beveel dit aan
Super!
9,3
06-05-2018
Service
8
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
10
Ik beveel dit aan
Super goed, na de aanvraag voor een proefles binnen een paar uur al gebeld om deze te plannen. Informatie die ik had gegeven omtrent rij verleden goed doorgegeven aan de instructeur. Super waardevolle lessen ondanks dat het keihard werken was. Plezier in rijden weer hervonden.
9
01-05-2018
Service
9
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
8
Ik beveel dit aan
10
27-04-2018
Service
10
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
10
Ik beveel dit aan
Een hele fijne ervaring. Ik heb eerst mijn opleiding gedaan bij een andere rijschool in Dordrecht maar dat was niks waardoor ik ook zakte. Ik ben nu hier heel goed geholpen en ben daarom ook gelaagd !
10
26-04-2018
Service
10
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
10
Ik beveel dit aan
8,7
25-04-2018
Service
8
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
8
Ik beveel dit aan
Leerzame en gezellige rijlessen gehad!
7,7
19-04-2018
Service
8
Deskundig
8
Prijs/Kwaliteit
7
Ik beveel dit aan
Ik heb vandaag een super goede rijles gehad voor mijn scooter praktijk ben daardoor gelijk geslaagd .
Bedankt rijschool yellow
10
12-04-2018
Service
10
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
10
Ik beveel dit aan
Alles goed geregeld
8,3
11-04-2018
Service
10
Deskundig
8
Prijs/Kwaliteit
7
Ik beveel dit aan
Goede service, je voelt je meteen op je gemak bij de rijschool.
9
10-04-2018
Service
9
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
8
Ik beveel dit aan
het was een hele leuke ervaring, super fijne instructeur die je op je gemak stelt ook al maak je een foutje. Alles liet soepel.
9,3
05-04-2018
Service
10
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
8
Ik beveel dit aan
9,7
04-04-2018
Service
10
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
9
Ik beveel dit aan
Fijne en vriendelijke instructeur. Goede lessen en ook zeker in een keer geslaagd. Top!
8,3
27-03-2018
Service
8
Deskundig
9
Prijs/Kwaliteit
8
Ik beveel dit aan
9,3
26-03-2018
Service
9
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
9
Ik beveel dit aan
Hele goede dag opleiding voor de scooter gehad. In 1x geslaagd mede dankzij de duidelijke en goede rij instructeur! Ik ben hartstikke tevreden en zou deze rijschool dan ook aan iedereen aanraden!!
9
23-03-2018
Service
10
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
7
Ik beveel dit aan
super leuke,gezellige en leerzame lessen met bram gehad
7,7
22-03-2018
Service
8
Deskundig
8
Prijs/Kwaliteit
7
Ik beveel dit aan
Meer dan tevreden, door toedoen van Bram!
9,7
22-03-2018
Service
10
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
9
Ik beveel dit aan
8
22-03-2018
Service
8
Deskundig
7
Prijs/Kwaliteit
9
Ik beveel dit aan
9
16-03-2018
Service
9
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
8
Ik beveel dit aan
Ik heb alles goed uitgelegd gekregen en ben in een keer geslaagd!!
9
12-03-2018
Service
9
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
8
Ik beveel dit aan
Top dag gehad en veel geleerd.
10
10-03-2018
Service
10
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
10
Ik beveel dit aan
9
05-03-2018
Service
9
Deskundig
9
Prijs/Kwaliteit
9
Ik beveel dit aan
Ik was erg blij met mijn rij instructeur.Hy was erg geduldig en kalm en kon het heel goed uitleggen.
7,7
01-03-2018
Service
8
Deskundig
8
Prijs/Kwaliteit
7
Ik beveel dit aan
erg leuke instructeurs die verstand van zaken hebben.
8
26-02-2018
Service
8
Deskundig
8
Prijs/Kwaliteit
8
Ik beveel dit aan
Erg vriendelijk en behulpzaam
9,3
23-02-2018
Service
9
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
9
Ik beveel dit aan
Ik heb mijn lessen met heel veel plezier gedaan bij rijschool Yellow. Alles was heel goed geregeld, goede planning! Dingen werden meteen geregeld of opgelost, ik raad zeker aan om bij Yellow te gaan lessen!!
10
21-02-2018
Service
10
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
10
Ik beveel dit aan
Na een slechte ervaring met een andere rijschool kwam ik hier terecht. Ik ben heel warm opgevangen en professioneel begeleid. Heldere instructies, no nonsense, herhaling en met humor.
9
19-02-2018
Service
9
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
8
Ik beveel dit aan
Super fijne rijschool met een goede deskundigheid en uitleg van alles wat je moet weten om te slagen. Natuurlijk ben ik dan ook in één keer geslaagd! Een absolute aanrader.
8,3
19-02-2018
Service
8
Deskundig
9
Prijs/Kwaliteit
8
Ik beveel dit aan
Goed! Fijne rijinstructeurs.
9,5
15-02-2018
Service
9
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
0
Ik beveel dit aan
Top instructeur.
8,7
15-02-2018
Service
9
Deskundig
9
Prijs/Kwaliteit
8
Ik beveel dit aan
8,7
13-02-2018
Service
9
Deskundig
9
Prijs/Kwaliteit
8
Ik beveel dit aan
7,3
10-02-2018
Service
8
Deskundig
8
Prijs/Kwaliteit
6
Ik beveel dit aan
9,3
30-01-2018
Service
10
Deskundig
9
Prijs/Kwaliteit
9
Ik beveel dit aan
Ik vond het erg fijn om hier te lessen. De instructeur was erg aardig en gaf duidelijke uitleg. Ook vond ik het fijn eerst een paar uur les had en daarna meteen examen.
8,7
29-01-2018
Service
9
Deskundig
9
Prijs/Kwaliteit
8
Ik beveel dit aan
Mijn ervaring met deze rijschool is enorm goed!! Ik heb altijd met plezier gereden en heb ook in een korte periode snel en veel dingen geleerd! Er word tijd voor je genomen en dat heeft enorm veel geholpen! Iedereen is even aardig en gezellig! Ze denken met je mee en helpen je op weg!
9,7
29-01-2018
Service
9
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
10
Ik beveel dit aan