fbpx

Zij gingen je al voor!

Op dit moment hebben wij 755 beoordelingen, op deze pagina vind je de 50 meest recente. Alle beoordelingen zijn gegeven via het onafhankelijke KlantenVertellen. Wij zijn des te meer trots op het cijfer dat wij van onze klanten hebben gekregen:

8.7
4.4/5
Service
4.7/5
Deskundigheid
4.1/5
Prijs/kwaliteit
755 beoordelingen bij KlantenVertellen logo
en 100% beveelt ons aan!
8
13-04-2021
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Wisselvallig vanwege overmacht corona maar verder prima
6
26-03-2021
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Goed en leerzaam.
10
11-03-2021
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Op de dag van het afrijden voor mijn scooter rijbewijs heb ik goede rijlessen gehad van 2 top instructeurs. Deze konden mij goed op mijn leerpunten wijzen en hebben er voor gezorgd dat ik nu over dit rijbewijs beschik. Zeker een aanrader!
10
11-03-2021
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Ik heb een dagcursus gedaan n dat was heel leuk je leert zoveel meer en ze maken het niet eng voor je en zijn niet streng maar ze stellen je gerust en maken het leuk voor jou
10
11-03-2021
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Ik heb de dagopleiding voor mijn scooter gevolgd. De begeleiding was super fijn en ze legde alles uitgebreid uit.
10
11-03-2021
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
De uitleg en toen we gingen rond rijden ging erg goed en er was geen moment dat het slecht ging
9
11-03-2021
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
De instructeur kon iedereen goed individueel helpen met de verbeteringspunten. Ze stellen je erg op je gemak, ook al is het je eerste keer rijden. Na deze dag cursus ben je helemaal klaar voor je examen!
10
11-03-2021
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Snelle planning en goede communicatie
9
15-12-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Goed geholpen
10
08-12-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Ik vond dat ze goed uitlegde en dat je alles in een dag snapte en ook da praktijk hebben ze alles goed uitgelegd waardoor ik ben geslaagd
9
02-12-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
De cursussen die ik heb gehad voor theorie en praktijk hebben enorm geholpen om te slagen bij mijn examens. Ook de begeleiding was heel fijn om lessen van te krijgen.
10
02-12-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Klantvriendelijk
7
28-11-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Tijdens dagopleiding en het examen bij het cbr ging alles goed vlug met goede informatie,
10
28-11-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Goede uitleg en geven duidelijke verbeter punten aan
8
28-11-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Ze stellen je op gemak
10
27-11-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Professionele aanpak met warme mensen, die voldoende tijd voor je nemen. Ik leerde bij Dianne en daarna bij Kevin, vakmensen allebei. En goedlachs. Bedankt voor jullie inzet, Jana.
10
23-11-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Ik vond het super fijn de cursussen heb er enorm veel van geleerd!
8
21-11-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Gezellig mar wel erg leerzaam dus erg fijne lessen
8
17-11-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Instructeur was gezellig en gaf goed les met tips voor het afrijden. Met als resultaat mijn scooter rijbewijs !!!!
10
17-11-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
ik ben geslaagd, aardige instructeur
8
11-11-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Het was een leuke rijdag, en ik heb ervan genoten.
10
10-11-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Ik heb voor theorie en praktijk een dagcursus gedaan en was echt top. bij theorie hele goeie uitleg gehad was heel erg duidelijk en vriendelijke mensen. bij praktijk ook heel duidelijk en goeie uitleg en ook erg leuk. heb een hele goeie ervaring zeker aan te raden!
8
08-11-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Want ik vond het fijn dat we soms stopte en dat er genoeg tijd was voor vragen
8
06-11-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
In het begin was het een beetje jammer dat de scooter het niet deed en ik vervolgens op een andere scooter moest afrijden, maar na een telefoontje is het meteen weer opgelost dus dat vond ik top.
7
06-11-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Mijn ervaring bij yellow is erg goed, zowel de theoriedag als praktijkdag waren goed geregeld en communicatie verliep soepel. De instructeur geeft goede duidelijke tips en helpt hoe deze uitgevoerd moeten worden.
9
04-11-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Duidelijke uitleg en stap voor stap, zeer behulpzaam en rustig en meteen geslaagd.
10
03-11-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Goed, werd goed begeleid en er werd uitgelegd wat ik moest doen.
10
30-10-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
De rijschool heeft mij erf goed geholpen met het behalen van mijn rijbewijs
8
26-10-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Vanwege de 2 goede dagopleidingen en de online hulp van de rijschool ben ik bij allebei de examens in 1x geslaagd. Super tevreden.
10
21-10-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Hele leuke instructeur, echt super veel geleerd!
7
09-10-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Het was een prima ervaring die ik heb gehad met de rijlessen. Het was altijd gezellig en hij wist hoe ik was achter het stuur.
10
06-10-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Fijne rijschool! Gezellige lessen gehad!
8
30-09-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Was gwn topp ,met service leerstof en praktijk
10
30-09-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
We begonnen met 3 man en bij alle fouten is er altijd wat gezegd en heb ik er van geleerd. Natuurlijk ben ik door deze les geslaagd. Bedankt!
8
28-09-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Ik heb mijn rijlessen bij Yellow heel goed ervaren. Met goede kennis van de instructeur. Ik heb heel veel plezier in het lessen gehad en vond het heel leerzaam en gezellig.
10
25-09-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Vandaag mijn praktijk gehad voor scooter . Alles werd netjes en duidelijk uitgelegd . Uiteindelijk vandaag ook nog geslaagd ! Toppie
8
20-09-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Op een hele leuke en goede manier rijles gehad. Elke les gelachen en heel veel geleerd. Dankzij mijn instructeur heb ik alles in 1 keer gehaald!
10
16-09-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Altijd fijne lessen gehad. Fijne auto's om In te rijden en supper rijinstructeur Top rijschool
8
15-09-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Het was een fijne ervaring. Je werd best wel vrijgelaten en als je dan iets fout deed dan werd het aan je verteld. Mijn instructeur was zeer vriendelijk. Het enige minpunt is dat de snelheidsmeter van 1 van de 3 scooters waar we mee waren het niet deed.
8
15-09-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Ik heb hier een dagcursus voor mijn brommerbewijs gevolgd, dankzij deze rijschool heb ik mijn brommerbewijs gehaald. Alles was goed verzorgd en fijn geregeld!
10
15-09-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Deze rijschool geeft goede tips en trics, ik heb geluisterd en het is TOP gegaan!
8
14-09-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Prima
8
13-09-2020
Service
Deskundigheid
goed
10
07-09-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Praktijk dag scooter in een dag gehad. Super fijne instructeur met fijne instructies! In een keer brom rijbewijs gehaald. Zeker aan te raden!
8
07-09-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Ik heb stap voor stap geleerd hoe ik scooter moet rijden ik had het heel snel door en toen heb ik bij het cbr me rijbewijs gehaald
10
01-09-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Cool,snel geregeld ondanks corona! Al aan veel mensen aanbevolen
10
28-08-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Ik was al anderhalf jaar bezig met mijn rijlessen bij een andere rijschool ook 1 keer gezakt. Vervolgens ben ik overgestapt naar yellow bij Bram, om het volgende examen voor te bereiden. In een paar lessen een hoop bijgeleerd en slechte dingen afgeleerd! Een grappige fijne sfeer in de auto. En feedback waar het nodig is! Na deze lessen ben ik alsnog geslaagd voor het praktijk het-examen!
9
25-08-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Goede aanwijzingen gekregen en daardoor in 1 keer geslaagd!!!
9
25-08-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Prettige en leerzame rijlessen
10
21-08-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Goede instructeur, in 1 keer gehaald.
Open chat
Kunnen we je helpen? πŸ’¬