fbpx

Zij gingen je al voor!

Op dit moment hebben wij 728 beoordelingen, op deze pagina vind je de 50 meest recente. Alle beoordelingen zijn gegeven via het onafhankelijke KlantenVertellen. Wij zijn des te meer trots op het cijfer dat wij van onze klanten hebben gekregen:

Bekijk alle beoordelingen op KlantenVertellen.nl

8.7
4.5/5
Service
4.8/5
Deskundigheid
4.1/5
Prijs/kwaliteit
728 beoordelingen bij KlantenVertellen logo
en 98% beveelt ons aan!
10
30-10-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
De rijschool heeft mij erf goed geholpen met het behalen van mijn rijbewijs
8
26-10-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Vanwege de 2 goede dagopleidingen en de online hulp van de rijschool ben ik bij allebei de examens in 1x geslaagd. Super tevreden.
10
21-10-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Hele leuke instructeur, echt super veel geleerd!
7
09-10-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Het was een prima ervaring die ik heb gehad met de rijlessen. Het was altijd gezellig en hij wist hoe ik was achter het stuur.
10
06-10-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Fijne rijschool! Gezellige lessen gehad!
8
30-09-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Was gwn topp ,met service leerstof en praktijk
10
30-09-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
We begonnen met 3 man en bij alle fouten is er altijd wat gezegd en heb ik er van geleerd. Natuurlijk ben ik door deze les geslaagd. Bedankt!
8
28-09-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Ik heb mijn rijlessen bij Yellow heel goed ervaren. Met goede kennis van de instructeur. Ik heb heel veel plezier in het lessen gehad en vond het heel leerzaam en gezellig.
10
25-09-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Vandaag mijn praktijk gehad voor scooter . Alles werd netjes en duidelijk uitgelegd . Uiteindelijk vandaag ook nog geslaagd ! Toppie
8
20-09-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Op een hele leuke en goede manier rijles gehad. Elke les gelachen en heel veel geleerd. Dankzij mijn instructeur heb ik alles in 1 keer gehaald!
10
16-09-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Altijd fijne lessen gehad. Fijne auto's om In te rijden en supper rijinstructeur Top rijschool
8
15-09-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Het was een fijne ervaring. Je werd best wel vrijgelaten en als je dan iets fout deed dan werd het aan je verteld. Mijn instructeur was zeer vriendelijk. Het enige minpunt is dat de snelheidsmeter van 1 van de 3 scooters waar we mee waren het niet deed.
8
15-09-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Ik heb hier een dagcursus voor mijn brommerbewijs gevolgd, dankzij deze rijschool heb ik mijn brommerbewijs gehaald. Alles was goed verzorgd en fijn geregeld!
10
15-09-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Deze rijschool geeft goede tips en trics, ik heb geluisterd en het is TOP gegaan!
8
14-09-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Prima
8
13-09-2020
Service
Deskundigheid
goed
10
07-09-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Praktijk dag scooter in een dag gehad. Super fijne instructeur met fijne instructies! In een keer brom rijbewijs gehaald. Zeker aan te raden!
8
07-09-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Ik heb stap voor stap geleerd hoe ik scooter moet rijden ik had het heel snel door en toen heb ik bij het cbr me rijbewijs gehaald
10
01-09-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Cool,snel geregeld ondanks corona! Al aan veel mensen aanbevolen
10
28-08-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Ik was al anderhalf jaar bezig met mijn rijlessen bij een andere rijschool ook 1 keer gezakt. Vervolgens ben ik overgestapt naar yellow bij Bram, om het volgende examen voor te bereiden. In een paar lessen een hoop bijgeleerd en slechte dingen afgeleerd! Een grappige fijne sfeer in de auto. En feedback waar het nodig is! Na deze lessen ben ik alsnog geslaagd voor het praktijk het-examen!
9
25-08-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Goede aanwijzingen gekregen en daardoor in 1 keer geslaagd!!!
9
25-08-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Prettige en leerzame rijlessen
10
21-08-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Goede instructeur, in 1 keer gehaald.
8
18-08-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Ik kreeg bruikbare tips waardoor ik mijn rijbewijs gehaald heb!
9
22-07-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Bij Rijschool Yellow krijg je waar voor je geld! De lessen zijn goed opgebouwd van groentje tot amateur chauffeur. Je werkt stapgewijs door alle onderdelen heen tot je zelfstandig kunt rijden en aan de hand van die ritten een mooie opbouw maakt tot je rijexamen.
10
14-07-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Super uitleg zowel theorie als praktijk les van paul gehad thanxx paul!!!
10
08-07-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
De instructeur was erg aardig en zeer vriendelijk. De instructies tijdens de lessen werden op een vriendelijke manier gebracht en waren duidelijk. Ook was er tijdens het lessen een ontspannen sfeer aanwezig.
10
07-07-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Ik vond het een erg fijne ervaring met de omgang van leerlingen en de manier hoe het les geven ging
10
04-07-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Goede instructeur
10
28-06-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
super vorige week mijn praktijkopleiding gedaan, in 1 keer geslaagd! en een hele aardige leerraar
10
24-06-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Altijd hele fijne lessen gehad bij Paul. Hierdoor mocht ik al snel op examen. Heel erg bedankt!!
9
22-06-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Waar daar lol is, is er zeker ook leerzaamheid. Iedere keer uitgekeken naar de volgende les. Er is geen moment dat ik mijn twijfels had aan de bekwaamheid van mijn instructeur.
9
22-06-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
De rijopleiding bij Yellow beviel erg goed. Mijn instructeur Bram heeft de lessen altijd op een leuke manier georganiseerd, is deskundig en geeft duidelijke uitleg over het autorijden. Dankzij een goede voorbereiding op het rijexamen in 1x geslaagd voor mijn autorijbewijs!
10
17-06-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Hele fijne lessen gehad met Paul. Beetje gezelligheid in de auto maar wel serieus gebleven en in 1 keer geslaagd Bedankt Paul
8
17-06-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Ik vond het erg leuk om hier te lessen, hun hebben me erg geholpen om mijn doel te bereiken.
10
17-06-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Het hele les pakket was een goede ervaring, ik kreeg serieus en kundig les maar daarnaast ook goed gelachen. Ik raad het iedereen aan om bij yellow te gaan lessen!
8
03-06-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Er word goed gekeken naar wat je lastiger vind en hoe je met bepaalde dingen omgaat. De lessen worden altijd goed benut. De lessen zelf vind ik altijd leuk het verveelt me nooit. Fouten maken mag, je bent er om te leren vind ik.
10
30-05-2020
Service
Deskundigheid
Ik vond het gewoon goed. Ik heb niks te klagen. Ook fijn dat het communiceren ook via Whatsapp kon en niet alleen mail. Dat was heel handig.
9
26-05-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Ik vond het heel leerzaam en leuk om te oefenen op de scooter. De rij-instructuur was heel aardig en gaf goede tips en complimentjes.
10
26-05-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
het was een zeer goed en leerzame les. Heb er voor dat ik ging afrijden veel aan gehad en ben in 1 keer geslaagd door beide cursussen
7
09-03-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Het was een fijne rijschool met een leuke instructeur! Geen moeite gehad met iets en ik heb goed leren autorijden :)
8
03-03-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Goed in een keer gehaald.
9
20-02-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Er is altijd tijd voor een grapje, zolang de aandacht maar bij het verkeer blijft. Op deze manier krijg ik ook echt het gevoel dat ik oplettend en zeker kan rijden, maar ondertussen ook een gesprek kan blijven voeren.
10
19-02-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Goede en duidelijke lessen, voor zowel theorie als praktijk in een keer geslaagd.
8
10-02-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Ik had een super leuke docent, de rijschool is erg goed
10
09-02-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Het begon eigenlijk heel simpel met een paar bochten maken en na 5/10 minuten gingen we de openbare weg op! Was een leuke dag! Veel geleerd! En daardoor ook gelijk mijn examen gehaald!
10
30-01-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Deze rijschool staat op mijn nummer 1. Er word veel geoefend, ze zijn eerlijk tegen je en ze doen er alles aan om je te laten slagen. Daarnaast zijn de instructeurs super lief en ze maken de lessen erg leuk. Ik ben in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs!
9
28-01-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Met mijn rij-instructeur goede, gezellige rijlessen gehad. Bram maakt elke les een ervaring met zijn gevoel voor humor zonder daarbij in te leveren op de kwaliteit van de rijles. Veel geleerd, veel gelachen en nu ook een rijbewijs in de zak. Dankjewel!
10
27-01-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Leuke leerzame dag gehad uiteindelijk in 1x geslaagd.
8
24-01-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
In het begin leste ik met Frans. Dat werkte niet zo goed. Daarna ben ik met Paul gaan lessen en dat klikte wel heel goed. Ik pikte alles snel op en door hem heb ik nu mijn rijbewijs. Ik werd soms alleen een beetje moe van zijn woordgrappen 😂 Maar over het algemeen een superfijne ervaring!
Open chat
Kunnen we je helpen? 💬