Wat klanten zeggen

Op dit moment hebben wij ruim 567 beoordelingen van onze klanten. Wij zijn zeer trots op deze cijfers en dragen grote zorg aan een succesvolle en prettige klantervaring.

Hieronder vind je de 50 meest recente beoordelingen.

Bekijk alle beoordelingen op klantenvertellen.nl.

Schrijf zelf een beoordeling

Rijschool Yellow
8,6
8,7
Service
9
Deskundigheid
8,2
Prijs/kwaliteit
567 beoordelingen
7
22-02-2019
Service
7
Deskundig
7
Prijs/Kwaliteit
7
Ik beveel dit aan
Goede rijschool en met dank aan Paul heb ik alles op een goede en leuke manier mogen leren.
10
19-02-2019
Service
10
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
10
Ik beveel dit aan
Zeer goede ervaring met Rijschool Yellow. Alles werd geweldig uitgelegd. Ook zijn de lesauto's heel erg goed.
9
18-02-2019
Service
8
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
9
Ik beveel dit aan
Top ervaring! Goede klantenservice en leuke rijinstructeur.
9,7
11-02-2019
Service
10
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
9
Ik beveel dit aan
Fijne begeleiding, supervriebdelijke mensen
9
11-02-2019
Service
10
Deskundig
9
Prijs/Kwaliteit
8
Ik beveel dit aan
8
07-02-2019
Service
8
Deskundig
8
Prijs/Kwaliteit
8
Ik beveel dit aan
Erg tevreden en mijn instructeur Paul was erg fijn
8
06-02-2019
Service
8
Deskundig
8
Prijs/Kwaliteit
8
Ik beveel dit aan
9
05-02-2019
Service
9
Deskundig
9
Prijs/Kwaliteit
9
Ik beveel dit aan
Fantastische rijschool. Zeer fijne en kundige mensen die ook mensen met enorme faalangst het vertrouwen kunnen geven die ze nodig hebben! Een aanrader voor iedereen!!!
10
30-01-2019
Service
10
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
10
Ik beveel dit aan
Erg goede rijlessen en een leuke instructeur! In 1 keer geslaagd!
9
12-01-2019
Service
9
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
8
Ik beveel dit aan
8,7
26-12-2018
Service
10
Deskundig
8
Prijs/Kwaliteit
8
Ik beveel dit aan
10
21-12-2018
Service
10
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
10
Ik beveel dit aan
Super leerzame rijlessen gehad met Paul en Frans. Ze zijn topperssss, bedankt voor al jullie hulp!!
7,7
20-12-2018
Service
8
Deskundig
8
Prijs/Kwaliteit
7
Ik beveel dit aan
Telefonisch en per mail goed te bereiken. Snel antwoord. Foto op de website vind ik geen probleem, máár als ik specifiek vraag waar de foto voor is en ik krijg als antwoord voor de appgroep zodat de andere instructeurs/werknemers weten dat je geslaagd bent, wil ik ze niet opeens op facebook terugzien.
10
17-12-2018
Service
10
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
10
Ik beveel dit aan
8,3
17-12-2018
Service
9
Deskundig
8
Prijs/Kwaliteit
8
Ik beveel dit aan
9
14-12-2018
Service
9
Deskundig
8
Prijs/Kwaliteit
10
Ik beveel dit aan
7,3
12-12-2018
Service
7
Deskundig
8
Prijs/Kwaliteit
7
Ik beveel dit aan
9,3
10-12-2018
Service
10
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
8
Ik beveel dit aan
Top!
10
29-11-2018
Service
10
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
10
Ik beveel dit aan
Ik heb de dagcursus voor mijn scooterrijbewijs als prettig ervaren. Dit was de 2e keer dat ik examen deed, waarvan de eerste keer bij een rijschool in oosterhout was. Ik ben super blij dat ik de keuze heb gemaakt om het de 2e keer bij Yellow aan te vragen.Bedankt Yellow voor de goede begeleiding en de korte wachttijd.
7,7
27-11-2018
Service
8
Deskundig
8
Prijs/Kwaliteit
7
Ik beveel dit aan
8,3
25-11-2018
Service
10
Deskundig
8
Prijs/Kwaliteit
7
Ik beveel dit aan
goed
9,7
20-11-2018
Service
10
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
9
Ik beveel dit aan
8,7
20-11-2018
Service
8
Deskundig
9
Prijs/Kwaliteit
9
Ik beveel dit aan
Goede instructeur
Leren het je snel en goed
8,3
19-11-2018
Service
9
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
6
Ik beveel dit aan
Ik was best zenuwachtig maar dat was uiteindelijk nergens voor nodig. De lessen bereiden je goed voor op het examen.
8,3
16-11-2018
Service
8
Deskundig
9
Prijs/Kwaliteit
8
Ik beveel dit aan
Het ging allemaal goed, de dag liep vlotjes en heb zonder problemen mijn rijbewijs kunnen halen.
9
09-11-2018
Service
9
Deskundig
9
Prijs/Kwaliteit
9
Ik beveel dit aan
9,3
06-11-2018
Service
9
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
9
Ik beveel dit aan
Heel vriendelijke en rustige instructeur. Ik vond het heel prettig met yellow. Heel erg bedankt!
9,7
05-11-2018
Service
10
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
9
Ik beveel dit aan
rijlessen op een gezellige manier.
8
02-11-2018
Service
8
Deskundig
8
Prijs/Kwaliteit
8
Ik beveel dit aan
Het was een aangename ervaring. Mede doordat ik in 1 keer ben geslaagd voor mijn scooter rijbewijs ! 😁
10
29-10-2018
Service
10
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
10
Ik beveel dit aan
Fijne rijschool en top instructeur! Frans is heel geduldig, legt alles goed uit en niet onbelangrijk: het is ook heel gezellig!
8,3
23-10-2018
Service
8
Deskundig
8
Prijs/Kwaliteit
9
Ik beveel dit aan
9
20-10-2018
Service
10
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
7
Ik beveel dit aan
super goed opgeleid en nog mijn rijbewijs ook, top dag!
8
18-10-2018
Service
8
Deskundig
9
Prijs/Kwaliteit
7
Ik beveel dit aan
In een dag mijn praktijk. Bedankt voor het helpen! Het was een fijne dag les.
10
11-10-2018
Service
10
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
10
Ik beveel dit aan
Veel geduld en een goede uitleg!
De naam van de instructeur ben ik vergeten
10
08-10-2018
Service
10
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
10
Ik beveel dit aan
Goed. yellow heeft van mij, zonder ervaring met de brommer, een bestuurder met rijbewijs gemaakt! Aardige en ervaren mensen!
8,7
04-10-2018
Service
9
Deskundig
9
Prijs/Kwaliteit
8
Ik beveel dit aan
Goede en gedegen rijopleiding!
10
28-09-2018
Service
10
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
10
Ik beveel dit aan
Rijschool Yellow is een zeer deskundig rijschool die zeker de tijd neemt met zijn leerlingen en goede rijlessen verricht. Zeer deskundig instructeurs die alles tot de puntjes met je bespreken
10
27-09-2018
Service
10
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
10
Ik beveel dit aan
Dit is een enorme professionele rijschool. Heb hier ongeveer een half jaar gelest en ben echt tevreden. Ik had een leuke rijleraar die me echt hielp en goede instructies gaf. Ik heb mijn rijbewijs dan ook behaald en kan met een goed gevoel de weg op!
9,3
25-09-2018
Service
10
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
8
Ik beveel dit aan
Helemaal toppie
9,7
25-09-2018
Service
10
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
9
Ik beveel dit aan
8,7
24-09-2018
Service
8
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
8
Ik beveel dit aan
Op basis van de goede recensies, heb ik gekozen voor Yellow. Dit is goede keuze geweest. Met veel deskundigheid, geduld en passie ben ik begeleid door Bram (en tussendoor ook door Frans). Altijd heb ik het gevoel gehad in goede handen te zijn, omdat er een idee achter de individuele lessen en de opbouw van de lessen zit. Ik heb geen spijt van mij keuze.
9
18-09-2018
Service
9
Deskundig
9
Prijs/Kwaliteit
9
Ik beveel dit aan
Prima
7,7
18-09-2018
Service
9
Deskundig
8
Prijs/Kwaliteit
6
Ik beveel dit aan
Fijne rijlessen!
10
16-09-2018
Service
10
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
10
Ik beveel dit aan
/
9,7
06-09-2018
Service
10
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
9
Ik beveel dit aan
het was een leuke ervaring
7
31-08-2018
Service
7
Deskundig
7
Prijs/Kwaliteit
7
Ik beveel dit aan
8
21-08-2018
Service
8
Deskundig
8
Prijs/Kwaliteit
8
Ik beveel dit aan
Leuke instructeurs. Nemen de tijd voor je en helpen je goed mee
10
20-08-2018
Service
10
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
10
Ik beveel dit aan
10
20-08-2018
Service
10
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
10
Ik beveel dit aan