fbpx

Zij gingen je al voor!

Op dit moment hebben wij 704 beoordelingen, op deze pagina vind je de 50 meest recente. Alle beoordelingen zijn gegeven via het onafhankelijke KlantenVertellen. Wij zijn des te meer trots op het cijfer dat wij van onze klanten hebben gekregen:

Bekijk alle beoordelingen op KlantenVertellen.nl

8.7
4.5/5
Service
4.8/5
Deskundigheid
4.2/5
Prijs/kwaliteit
704 beoordelingen bij KlantenVertellen logo
en 96% beveelt ons aan!
9
22-07-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Bij Rijschool Yellow krijg je waar voor je geld! De lessen zijn goed opgebouwd van groentje tot amateur chauffeur. Je werkt stapgewijs door alle onderdelen heen tot je zelfstandig kunt rijden en aan de hand van die ritten een mooie opbouw maakt tot je rijexamen.
10
14-07-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Super uitleg zowel theorie als praktijk les van paul gehad thanxx paul!!!
10
08-07-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
De instructeur was erg aardig en zeer vriendelijk. De instructies tijdens de lessen werden op een vriendelijke manier gebracht en waren duidelijk. Ook was er tijdens het lessen een ontspannen sfeer aanwezig.
10
07-07-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Ik vond het een erg fijne ervaring met de omgang van leerlingen en de manier hoe het les geven ging
10
04-07-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Goede instructeur
10
28-06-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
super vorige week mijn praktijkopleiding gedaan, in 1 keer geslaagd! en een hele aardige leerraar
10
24-06-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Altijd hele fijne lessen gehad bij Paul. Hierdoor mocht ik al snel op examen. Heel erg bedankt!!
9
22-06-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Waar daar lol is, is er zeker ook leerzaamheid. Iedere keer uitgekeken naar de volgende les. Er is geen moment dat ik mijn twijfels had aan de bekwaamheid van mijn instructeur.
9
22-06-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
De rijopleiding bij Yellow beviel erg goed. Mijn instructeur Bram heeft de lessen altijd op een leuke manier georganiseerd, is deskundig en geeft duidelijke uitleg over het autorijden. Dankzij een goede voorbereiding op het rijexamen in 1x geslaagd voor mijn autorijbewijs!
10
17-06-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Hele fijne lessen gehad met Paul. Beetje gezelligheid in de auto maar wel serieus gebleven en in 1 keer geslaagd Bedankt Paul
8
17-06-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Ik vond het erg leuk om hier te lessen, hun hebben me erg geholpen om mijn doel te bereiken.
10
17-06-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Het hele les pakket was een goede ervaring, ik kreeg serieus en kundig les maar daarnaast ook goed gelachen. Ik raad het iedereen aan om bij yellow te gaan lessen!
8
03-06-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Er word goed gekeken naar wat je lastiger vind en hoe je met bepaalde dingen omgaat. De lessen worden altijd goed benut. De lessen zelf vind ik altijd leuk het verveelt me nooit. Fouten maken mag, je bent er om te leren vind ik.
10
30-05-2020
Service
Deskundigheid
Ik vond het gewoon goed. Ik heb niks te klagen. Ook fijn dat het communiceren ook via Whatsapp kon en niet alleen mail. Dat was heel handig.
9
26-05-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Ik vond het heel leerzaam en leuk om te oefenen op de scooter. De rij-instructuur was heel aardig en gaf goede tips en complimentjes.
10
26-05-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
het was een zeer goed en leerzame les. Heb er voor dat ik ging afrijden veel aan gehad en ben in 1 keer geslaagd door beide cursussen
7
09-03-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Het was een fijne rijschool met een leuke instructeur! Geen moeite gehad met iets en ik heb goed leren autorijden :)
8
03-03-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Goed in een keer gehaald.
9
20-02-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Er is altijd tijd voor een grapje, zolang de aandacht maar bij het verkeer blijft. Op deze manier krijg ik ook echt het gevoel dat ik oplettend en zeker kan rijden, maar ondertussen ook een gesprek kan blijven voeren.
10
19-02-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Goede en duidelijke lessen, voor zowel theorie als praktijk in een keer geslaagd.
8
10-02-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Ik had een super leuke docent, de rijschool is erg goed
10
09-02-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Het begon eigenlijk heel simpel met een paar bochten maken en na 5/10 minuten gingen we de openbare weg op! Was een leuke dag! Veel geleerd! En daardoor ook gelijk mijn examen gehaald!
10
30-01-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Deze rijschool staat op mijn nummer 1. Er word veel geoefend, ze zijn eerlijk tegen je en ze doen er alles aan om je te laten slagen. Daarnaast zijn de instructeurs super lief en ze maken de lessen erg leuk. Ik ben in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs!
9
28-01-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Met mijn rij-instructeur goede, gezellige rijlessen gehad. Bram maakt elke les een ervaring met zijn gevoel voor humor zonder daarbij in te leveren op de kwaliteit van de rijles. Veel geleerd, veel gelachen en nu ook een rijbewijs in de zak. Dankjewel!
10
27-01-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Leuke leerzame dag gehad uiteindelijk in 1x geslaagd.
8
24-01-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
In het begin leste ik met Frans. Dat werkte niet zo goed. Daarna ben ik met Paul gaan lessen en dat klikte wel heel goed. Ik pikte alles snel op en door hem heb ik nu mijn rijbewijs. Ik werd soms alleen een beetje moe van zijn woordgrappen πŸ˜‚ Maar over het algemeen een superfijne ervaring!
8
14-01-2020
Deskundigheid
De lessen waren goed opgebouwd waarbij je in een comfortabele auto fijn werd begleid.
10
13-01-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Ik ben super tevreden een super rijschool
7
19-12-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Het waren erg leuke en leerzame lessen. De lat werd stapsgewijs wat hoger gelegd. Dit was erg goed te doen. Tot het laatste moment tips gekregen en geleerd. Enorm bedankt Bram, voor de lessen! In 1 keer geslaagd voor m'n autorijbewijs! Ook hier mijn scooter rijbewijs gehaald! Zeker een aanrader..
10
18-12-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Fantastische rijschool met een instructeur die zeer duidelijk vertelt wat het autorijden inhoudt, enorm goede lessen geeft en waarbij je duidelijk weet waar je aan toe bent. Heb hier met plezier gelest en enorm veel geleerd. Een betere rijschool dan deze is moeilijk te vinden.
10
17-12-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
erg fijne lessen gehad ,voelde me zeer op mijn gemak
9
16-12-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
goede rijschool
9
09-12-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Tijdens de lessen is er genoeg ruimte voor een grapje en dat gaf mij een heel ontspanne gevoel in de auto, maar toch streng en duidelijk waarnodig. Deze cobinatie heeft er voor gezorgt dat ik ontspanne en zelfverzekerd, succesvol heb deelgenomen aan het rijexamen.
10
06-12-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
alles werd duidelijk uitgelegd en we werden heel goed geholpen met hoe we moesten rijden. we reden veel route’s die heel leerzaam en leuk waren. heb een super leuke en leerzame dag gehad plus geslaagd en wel naar huis
8
02-12-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Ik vind scooter rijden sowieso heel erg leuk, en alles werd super helder en duidelijk uitgelegd. Je word goed geholpen en ben voor beide examens daardoor ook in 1 keer geslaagd.
10
01-12-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
We zijn tevreden over de rijschool helaas wat pech gehad dat het allemaal wat langer duurde aantal keer gezakt maar uiteindelijk toch gelukt. Gemerkt dat het echt best moeilijk is. In de toekomst zie je ons zeker terug voor zijn autorijbewijs
10
01-12-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Ondanks dat ik al veel rijlessen had gehad bij een andere rijschool. Heb ik in enkele lessen nog veel kunnen leren, waardoor ik me zekerder voel in het verkeer
10
26-11-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Ik had een heel leuk groepje met een leuke instructeur. En uiteindelijk geslaagd, dus super blij mee!!
10
23-11-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Ik ben door John heel goed opgeleid
8
18-11-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Goed instructeur. Klantenservice van een beetje verbeterd worden.
9
07-11-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
ik heb les gekregen van Reynordts. Een hele goede instructeur waar je veel mee kan lachen! Hij legt alles heel goed uit, en als je een foutje maakt oefen je het zo vaak tot dat het lukt!!! ik heb een leuke tijd gehad en dankzij hem (en natuurlijk ook mezelf ;)! ) ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs!
10
28-10-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Ik heb A.D.H.D Deze rijschool...(Dian Geluk).is heel erg geschikt voor mensen die dit of andere aandoeningen i n die trant hebben..geduld staat boven aan en inleving. Ik ben 52 en heb in 1 keer met 23 lessen mijn rijbewijs gehaald dit had ik niet verwacht.maar door de goede begeleiding.is dit mogelijk gemaakt. Bedank dian.gr carola
10
25-10-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Top ervaring gehad fijne lessen van 80minuten, dat scheelt echt. Fijne instructeur
10
25-10-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
.
10
21-10-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Goed uitleg. En goede tips waar ik veel aan had
9
21-10-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
De instructeur gaf les op een hele goede en gezzelige manier zo was het leuk om dingen te leren en kwam alles aan de orde echt top lessen gehad en daarna geslaagd
8
17-10-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
De dag heeft mij heel erg geholpen. Zonder deze dag had ik het zeker niet gehaald!
10
15-10-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Goede rijschool en prima instructeur. Communicatie verloopt soepel.
9
15-10-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
Heb mijn AM rijlessen hier gevolgd. Dagcursus met aansluitend examen. Was allemaal goed geregeld. Fijne instructeur en goede communicatie!
Open chat
Kunnen we je helpen? πŸ’¬