Wat klanten zeggen

Op dit moment hebben wij ruim 631 beoordelingen van onze klanten. Wij zijn zeer trots op deze cijfers en dragen grote zorg aan een succesvolle en prettige klantervaring.

Hieronder vind je de 50 meest recente beoordelingen.

Bekijk alle beoordelingen op klantenvertellen.nl.

Schrijf zelf een beoordeling

Rijschool Yellow
8,6
8,8
Service
9
Deskundigheid
8,2
Prijs/kwaliteit
631 beoordelingen
7,3
24-06-2019
Service
8
Deskundig
8
Prijs/Kwaliteit
6
Ik beveel dit aan
Top service, goede uitleg!
8,7
22-06-2019
Service
9
Deskundig
9
Prijs/Kwaliteit
8
Ik beveel dit aan
Mijn ervaring is goed heb een goede uitleg en les gehad.
8
18-06-2019
Service
8
Deskundig
8
Prijs/Kwaliteit
8
Ik beveel dit aan
Leuke en gezellige dag gehad met rijinstructeur Paul. Goede uitleg. En in een keer geslaagd!!🛵
7,3
24-05-2019
Service
7
Deskundig
8
Prijs/Kwaliteit
7
Ik beveel dit aan
10
23-05-2019
Service
10
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
10
Ik beveel dit aan
10
22-05-2019
Service
10
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
10
Ik beveel dit aan
Aanrader!
7,7
21-05-2019
Service
8
Deskundig
8
Prijs/Kwaliteit
7
Ik beveel dit aan
Leuke dag gehad met de instructeur, duidelijke uitleg. In 1 keer geslaagd, dik tevreden.
8,3
17-05-2019
Service
8
Deskundig
9
Prijs/Kwaliteit
8
Ik beveel dit aan
Altijd met plezier mijn lessen gereden met Reyn, Gezellig waar het kon en serieus waar nodig. Zeker aan te raden!
8
16-05-2019
Service
8
Deskundig
9
Prijs/Kwaliteit
7
Ik beveel dit aan
Makkelijk aanmelden, kon al snel komen, prima scooters en fijne en instructeur!
9,7
15-05-2019
Service
10
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
9
Ik beveel dit aan
Goed! Een hele vriendelijke, geduldige en ervaren instructeur. Ook is het bedrijf duidelijk in het contact en plannen van lessen/examens, met vragen zijn ze telefonisch bereikbaar.
8
14-05-2019
Service
8
Deskundig
8
Prijs/Kwaliteit
8
Ik beveel dit aan
7,3
09-05-2019
Service
7
Deskundig
8
Prijs/Kwaliteit
7
Ik beveel dit aan
8
06-05-2019
Service
8
Deskundig
9
Prijs/Kwaliteit
7
Ik beveel dit aan
zeer goed
9,3
01-05-2019
Service
10
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
8
Ik beveel dit aan
Ik heb hele goede en leuke rijlessen gehad. Ik ben ook nog is in 1 keer geslaagd echt een top rijschool!
10
24-04-2019
Service
10
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
0
Ik beveel dit aan
Top! Heel relaxed in het verschuiven van lessen en heel persoonlijk!
9,3
18-04-2019
Service
9
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
9
Ik beveel dit aan
Super!
9,7
17-04-2019
Service
10
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
9
Ik beveel dit aan
ik ben zeer tevreden met de rijschool. de vriendelijke instructeur gaf rustige en duidelijke aanwijzingen.
10
17-04-2019
Service
10
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
10
Ik beveel dit aan
Prima! Fijne instructeur , snelle reactie van kantoor en er wordt met je mee gedacht
6,7
11-04-2019
Service
7
Deskundig
8
Prijs/Kwaliteit
5
Ik beveel dit aan
9
09-04-2019
Service
10
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
7
Ik beveel dit aan
Ik heb een mega fijne ervaring gehad met mijn rijlessen bij Yellow. Goede duidelijke (en ook leuke) lessen hebben er voor gezorgd dat ik mijn rijbewijs in 1 keer heb kunnen halen en hier ben ik mega blij mee!
10
08-04-2019
Service
10
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
10
Ik beveel dit aan
super
10
03-04-2019
Service
10
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
10
Ik beveel dit aan
Prima rijschool, super leuke team, Jovanna, Cees maar vooral Dian, van wie heb ik geleerd om auto te rijden. Bedankt allemaal !!!!!!

10
28-03-2019
Service
10
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
10
Ik beveel dit aan
Super service en goede lessen!!
10
26-03-2019
Service
10
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
10
Ik beveel dit aan
Ik vindt het een heel fijn bedrijf met een goede instructeur die mij heel goed les heeft gegeven.
9,3
22-03-2019
Service
10
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
8
Ik beveel dit aan
7
21-03-2019
Service
7
Deskundig
8
Prijs/Kwaliteit
6
Ik beveel dit aan
8,3
21-03-2019
Service
10
Deskundig
8
Prijs/Kwaliteit
7
Ik beveel dit aan
Hele leuke rijinstructeur ! Heel goed geholpen
9
19-03-2019
Service
9
Deskundig
9
Prijs/Kwaliteit
9
Ik beveel dit aan
fijn bedrijf, goede communicatie, prettig personeel
6,7
15-03-2019
Service
7
Deskundig
7
Prijs/Kwaliteit
6
Ik beveel dit aan
Zeer goede ervaring
9,3
15-03-2019
Service
10
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
8
Ik beveel dit aan
Praktijk examen
7,3
14-03-2019
Service
8
Deskundig
8
Prijs/Kwaliteit
6
Ik beveel dit aan
8,7
13-03-2019
Service
9
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
7
Ik beveel dit aan
Goed genoeg!
10
05-03-2019
Service
10
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
10
Ik beveel dit aan
Super
9,3
28-02-2019
Service
10
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
8
Ik beveel dit aan
Goed bedrijf in 1x geslaagd
7
22-02-2019
Service
7
Deskundig
7
Prijs/Kwaliteit
7
Ik beveel dit aan
Goede rijschool en met dank aan Paul heb ik alles op een goede en leuke manier mogen leren.
10
19-02-2019
Service
10
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
10
Ik beveel dit aan
Zeer goede ervaring met Rijschool Yellow. Alles werd geweldig uitgelegd. Ook zijn de lesauto's heel erg goed.
9
18-02-2019
Service
8
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
9
Ik beveel dit aan
Top ervaring! Goede klantenservice en leuke rijinstructeur.
9,7
11-02-2019
Service
10
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
9
Ik beveel dit aan
Fijne begeleiding, supervriebdelijke mensen
9
11-02-2019
Service
10
Deskundig
9
Prijs/Kwaliteit
8
Ik beveel dit aan
8
07-02-2019
Service
8
Deskundig
8
Prijs/Kwaliteit
8
Ik beveel dit aan
Erg tevreden en mijn instructeur Paul was erg fijn
8
06-02-2019
Service
8
Deskundig
8
Prijs/Kwaliteit
8
Ik beveel dit aan
9
05-02-2019
Service
9
Deskundig
9
Prijs/Kwaliteit
9
Ik beveel dit aan
Fantastische rijschool. Zeer fijne en kundige mensen die ook mensen met enorme faalangst het vertrouwen kunnen geven die ze nodig hebben! Een aanrader voor iedereen!!!
10
30-01-2019
Service
10
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
10
Ik beveel dit aan
Erg goede rijlessen en een leuke instructeur! In 1 keer geslaagd!
9
12-01-2019
Service
9
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
8
Ik beveel dit aan
8,7
26-12-2018
Service
10
Deskundig
8
Prijs/Kwaliteit
8
Ik beveel dit aan
10
21-12-2018
Service
10
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
10
Ik beveel dit aan
Super leerzame rijlessen gehad met Paul en Frans. Ze zijn topperssss, bedankt voor al jullie hulp!!
7,7
20-12-2018
Service
8
Deskundig
8
Prijs/Kwaliteit
7
Ik beveel dit aan
Telefonisch en per mail goed te bereiken. Snel antwoord. Foto op de website vind ik geen probleem, máár als ik specifiek vraag waar de foto voor is en ik krijg als antwoord voor de appgroep zodat de andere instructeurs/werknemers weten dat je geslaagd bent, wil ik ze niet opeens op facebook terugzien.
10
17-12-2018
Service
10
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
10
Ik beveel dit aan
8,3
17-12-2018
Service
9
Deskundig
8
Prijs/Kwaliteit
8
Ik beveel dit aan