Wat klanten zeggen

Op dit moment hebben wij ruim 503 beoordelingen van onze klanten. Wij zijn zeer trots op deze cijfers en dragen grote zorg aan een succesvolle en prettige klantervaring.

Hieronder vind je de 50 meest recente beoordelingen.

Bekijk alle beoordelingen op klantenvertellen.nl.

Schrijf zelf een beoordeling

Rijschool Yellow
8,6
8,7
Service
9
Deskundigheid
8,1
Prijs/kwaliteit
503 beoordelingen
9,3
23-02-2018
Service
9
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
9
Ik beveel dit aan
Ik heb mijn lessen met heel veel plezier gedaan bij rijschool Yellow. Alles was heel goed geregeld, goede planning! Dingen werden meteen geregeld of opgelost, ik raad zeker aan om bij Yellow te gaan lessen!!
10
21-02-2018
Service
10
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
10
Ik beveel dit aan
Na een slechte ervaring met een andere rijschool kwam ik hier terecht. Ik ben heel warm opgevangen en professioneel begeleid. Heldere instructies, no nonsense, herhaling en met humor.
9
19-02-2018
Service
9
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
8
Ik beveel dit aan
Super fijne rijschool met een goede deskundigheid en uitleg van alles wat je moet weten om te slagen. Natuurlijk ben ik dan ook in één keer geslaagd! Een absolute aanrader.
8,3
19-02-2018
Service
8
Deskundig
9
Prijs/Kwaliteit
8
Ik beveel dit aan
Goed! Fijne rijinstructeurs.
9,5
15-02-2018
Service
9
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
0
Ik beveel dit aan
Top instructeur.
8,7
15-02-2018
Service
9
Deskundig
9
Prijs/Kwaliteit
8
Ik beveel dit aan
8,7
13-02-2018
Service
9
Deskundig
9
Prijs/Kwaliteit
8
Ik beveel dit aan
7,3
10-02-2018
Service
8
Deskundig
8
Prijs/Kwaliteit
6
Ik beveel dit aan
9,3
30-01-2018
Service
10
Deskundig
9
Prijs/Kwaliteit
9
Ik beveel dit aan
Ik vond het erg fijn om hier te lessen. De instructeur was erg aardig en gaf duidelijke uitleg. Ook vond ik het fijn eerst een paar uur les had en daarna meteen examen.
8,7
29-01-2018
Service
9
Deskundig
9
Prijs/Kwaliteit
8
Ik beveel dit aan
Mijn ervaring met deze rijschool is enorm goed!! Ik heb altijd met plezier gereden en heb ook in een korte periode snel en veel dingen geleerd! Er word tijd voor je genomen en dat heeft enorm veel geholpen! Iedereen is even aardig en gezellig! Ze denken met je mee en helpen je op weg!
9,7
29-01-2018
Service
9
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
10
Ik beveel dit aan
10
24-01-2018
Service
10
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
10
Ik beveel dit aan
8,7
22-01-2018
Service
9
Deskundig
9
Prijs/Kwaliteit
8
Ik beveel dit aan
10
19-01-2018
Service
10
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
10
Ik beveel dit aan
Heel fijn en ontspannen sfeer goede communicatie...top rijschool zeker voor herhaling vatbaar in de toekomst voor andere rijbewijzen
8
19-01-2018
Service
7
Deskundig
8
Prijs/Kwaliteit
9
Ik beveel dit aan
Leuke lessen, grappige instructeur!
Bedankt voor de lessen!
9
17-01-2018
Service
7
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
10
Ik beveel dit aan
Heel erg leerzaam en zeker gezellig!
8,7
15-01-2018
Service
10
Deskundig
9
Prijs/Kwaliteit
7
Ik beveel dit aan
Ik vond het een hele aangename dag en ik heb veel geleerd in een korte tijd! :)
9,3
15-01-2018
Service
9
Deskundig
9
Prijs/Kwaliteit
10
Ik beveel dit aan
Scooter rijbewijs
10
08-01-2018
Service
10
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
10
Ik beveel dit aan
Ik heb een hele positiviteit ervaring. Er werd duidelijk uitleg gegeven en ik werd gecorrigeerd op mijn fouten, waarvan ik goed leerde. Voor mijn praktijk was ik totaal niet nerveus omdat ik wist dat ik goed voor bereid was. Dit is een goeie aanrader!
10
18-12-2017
Service
10
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
10
Ik beveel dit aan
goede rijschool, leuke en vriendelijke instructeur
8
14-12-2017
Service
8
Deskundig
9
Prijs/Kwaliteit
7
Ik beveel dit aan
Erg fijne en relaxte sfeer
10
14-12-2017
Service
10
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
10
Ik beveel dit aan
Leuke en fijne dagcursus gehad, super!!
10
13-12-2017
Service
10
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
10
Ik beveel dit aan
Een goed bedrijf met heel vrolijk personeel en alles word eel snel geregeld
8,7
12-12-2017
Service
9
Deskundig
9
Prijs/Kwaliteit
8
Ik beveel dit aan
Goud
7
11-12-2017
Service
10
Deskundig
6
Prijs/Kwaliteit
5
Ik beveel dit aan
Goede ervaring, misschien iets mis met de scooter, kreeg steeds te horen dat ik “harder” moest rijden terwijl ik al boven het max zat.
9,3
08-12-2017
Service
10
Deskundig
8
Prijs/Kwaliteit
10
Ik beveel dit aan
Prima begeleiding, behulpzame receptie dames! 1 tip: wanneer een kandidaat zijn/haar scooterrijbewijs heeft gehaald kan deze direct naar het gemeentehuis om het rijbewijs aan te vragen. Er is dus geen extra bewijs nodig vanuit rijschool Yellow of CBR. Ik heb nl. uitgevonden dat het CBR direct deze informatie doorgeeft aan het betreffende gemeentehuis van de kandidaat.
8,7
07-12-2017
Service
9
Deskundig
9
Prijs/Kwaliteit
8
Ik beveel dit aan
Positieve ervaring met het bedrijf! Goede instructeur, waardoor ik in één keer m'n praktijk heb weten te halen, bedankt!
9,3
02-12-2017
Service
10
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
8
Ik beveel dit aan
Super leuke rijleraar. Ik heb er veel van geleerd en het was super leuk. Goede uitleg en goede lessen
7,3
02-12-2017
Service
8
Deskundig
8
Prijs/Kwaliteit
6
Ik beveel dit aan
Een erg fijne rijervaring
8,7
01-12-2017
Service
9
Deskundig
9
Prijs/Kwaliteit
8
Ik beveel dit aan
Top!
9,7
29-11-2017
Service
10
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
9
Ik beveel dit aan
Over het algemeen een erg makkelijke werkwijze, theorie en praktijk werden allebei snel en netjes ingeroosterd door Yellow zelf, zonder enige moeite. Verder zeer fijne rijlessen met een erg toffe instructeur (Paul). Hij heeft me in 16 lessen (alleen het standaardpakket) mijn rijbewijs laten halen!
9,7
26-11-2017
Service
10
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
9
Ik beveel dit aan
Positief
8,3
25-11-2017
Service
8
Deskundig
9
Prijs/Kwaliteit
8
Ik beveel dit aan
Het was super en er kwam veel hulp als het om zaken regelen gaat. Rij-instructeur was echt top gast en kon mij alles in een keer leren.
9,3
24-11-2017
Service
10
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
8
Ik beveel dit aan
10
23-11-2017
Service
10
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
10
Ik beveel dit aan
Heel goed
8,3
22-11-2017
Service
9
Deskundig
9
Prijs/Kwaliteit
7
Ik beveel dit aan
Fijne rijschool, ik kon snel aan de lessen beginnen. Telefonisch goed bereikbaar.
7,3
17-11-2017
Service
7
Deskundig
8
Prijs/Kwaliteit
7
Ik beveel dit aan
7,7
13-11-2017
Service
8
Deskundig
8
Prijs/Kwaliteit
7
Ik beveel dit aan
het was een goede ervaring met dit bedrijf.
8
10-11-2017
Service
8
Deskundig
8
Prijs/Kwaliteit
8
Ik beveel dit aan
9
06-11-2017
Service
9
Deskundig
9
Prijs/Kwaliteit
9
Ik beveel dit aan
Goed geen klagten
10
03-11-2017
Service
10
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
10
Ik beveel dit aan
8
28-10-2017
Service
8
Deskundig
8
Prijs/Kwaliteit
8
Ik beveel dit aan
Scooter opleiding
7
26-10-2017
Service
7
Deskundig
7
Prijs/Kwaliteit
7
Ik beveel dit aan
Gezellig en leerzaam
8
24-10-2017
Service
9
Deskundig
8
Prijs/Kwaliteit
7
Ik beveel dit aan
Top bedrijf met leuke en leerzame lessen
9,3
23-10-2017
Service
9
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
9
Ik beveel dit aan
Top rijschool! Zowel mijn theorie als praktijk in 1 keer geslaagd. Instructeurs zijn zeer kundig.
9,5
15-10-2017
Service
9
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
0
Ik beveel dit aan
Goed
8
10-10-2017
Service
8
Deskundig
8
Prijs/Kwaliteit
8
Ik beveel dit aan
8,3
06-10-2017
Service
8
Deskundig
9
Prijs/Kwaliteit
8
Ik beveel dit aan
Rustig en geduldig
9,7
06-10-2017
Service
10
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
9
Ik beveel dit aan
ik heb een super fijne praktijkdag gehad met een gezellige, maar duidelijke instructeur. tijdens de praktijkdag was er vooral veel positief contact en hierdoor ben ik optimaal voorbereid op mijn praktijkexamen.
9,7
05-10-2017
Service
9
Deskundig
10
Prijs/Kwaliteit
10
Ik beveel dit aan
Eendagcursus bij rijschool Yellow gehad voor mijn scooter, Het aanmelden ging gemakkelijk en je werd snel geholpen. Alles was goed en duidelijk van te voren afgesproken. De klatenservice was ook klantvriendelijk. Verder was de lesdag in een woord: Geweldig !! Echt een aanrader en ben zeer tevreden!!