fbpx

Zij gingen je al voor!

Op dit moment hebben wij 672 beoordelingen, op deze pagina vind je de 50 meest recente. Alle beoordelingen zijn gegeven via het onafhankelijke KlantenVertellen. Wij zijn des te meer trots op het cijfer dat wij van onze klanten hebben gekregen:

Bekijk alle beoordelingen op KlantenVertellen.nl

Rijschool Yellow
8.7
4.8/5
Service
4.8/5
Deskundigheid
4.3/5
Prijs/kwaliteit
672 beoordelingen bij KlantenVertellen logo
en 98% beveelt ons aan!
9
Paul uit Oosterhout
beveelt ons aan πŸ‘
09-12-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“Tijdens de lessen is er genoeg ruimte voor een grapje en dat gaf mij een heel ontspanne gevoel in de auto, maar toch streng en duidelijk waarnodig. Deze cobinatie heeft er voor gezorgt dat ik ontspanne en zelfverzekerd, succesvol heb deelgenomen aan het rijexamen.”
10
Ruth uit Bosschenhoofd
beveelt ons aan πŸ‘
06-12-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“alles werd duidelijk uitgelegd en we werden heel goed geholpen met hoe we moesten rijden. we reden veel route’s die heel leerzaam en leuk waren. heb een super leuke en leerzame dag gehad plus geslaagd en wel naar huis”
8
Dominique uit Prinsenbeek
beveelt ons aan πŸ‘
02-12-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“Ik vind scooter rijden sowieso heel erg leuk, en alles werd super helder en duidelijk uitgelegd. Je word goed geholpen en ben voor beide examens daardoor ook in 1 keer geslaagd.”
10
Robin uit Prinsenbeek
beveelt ons aan πŸ‘
01-12-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“We zijn tevreden over de rijschool helaas wat pech gehad dat het allemaal wat langer duurde aantal keer gezakt maar uiteindelijk toch gelukt. Gemerkt dat het echt best moeilijk is. In de toekomst zie je ons zeker terug voor zijn autorijbewijs”
10
Natascha uit Lage Zwaluwe
beveelt ons aan πŸ‘
01-12-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“Ondanks dat ik al veel rijlessen had gehad bij een andere rijschool. Heb ik in enkele lessen nog veel kunnen leren, waardoor ik me zekerder voel in het verkeer”
10
Lot uit Breda
beveelt ons aan πŸ‘
26-11-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“Ik had een heel leuk groepje met een leuke instructeur. En uiteindelijk geslaagd, dus super blij mee!!”
10
Jelle uit Prinsenbeek
beveelt ons aan πŸ‘
23-11-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“Ik ben door John heel goed opgeleid”
8
Cameluta uit Breda
beveelt ons aan πŸ‘
18-11-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“Goed instructeur. Klantenservice van een beetje verbeterd worden.”
9
Maud uit Breda
beveelt ons aan πŸ‘
07-11-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“ik heb les gekregen van Reynordts. Een hele goede instructeur waar je veel mee kan lachen! Hij legt alles heel goed uit, en als je een foutje maakt oefen je het zo vaak tot dat het lukt!!! ik heb een leuke tijd gehad en dankzij hem (en natuurlijk ook mezelf ;)! ) ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs!”
10
Carola uit Dinteloord
beveelt ons aan πŸ‘
28-10-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“Ik heb A.D.H.D Deze rijschool...(Dian Geluk).is heel erg geschikt voor mensen die dit of andere aandoeningen i n die trant hebben..geduld staat boven aan en inleving. Ik ben 52 en heb in 1 keer met 23 lessen mijn rijbewijs gehaald dit had ik niet verwacht.maar door de goede begeleiding.is dit mogelijk gemaakt. Bedank dian.gr carola”
10
Job uit Breda
beveelt ons aan πŸ‘
25-10-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“Top ervaring gehad fijne lessen van 80minuten, dat scheelt echt. Fijne instructeur”
10
Maud uit breda
beveelt ons aan πŸ‘
25-10-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“.”
10
Pepijn uit Prinsenbeek
beveelt ons aan πŸ‘
21-10-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“Goed uitleg. En goede tips waar ik veel aan had”
9
Finn uit Breda
beveelt ons aan πŸ‘
21-10-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“De instructeur gaf les op een hele goede en gezzelige manier zo was het leuk om dingen te leren en kwam alles aan de orde echt top lessen gehad en daarna geslaagd”
8
Stijn uit Hilvarenbeek
beveelt ons aan πŸ‘
17-10-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“De dag heeft mij heel erg geholpen. Zonder deze dag had ik het zeker niet gehaald!”
10
Veronique uit Breda
beveelt ons aan πŸ‘
15-10-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“Goede rijschool en prima instructeur. Communicatie verloopt soepel.”
9
Martijn uit Tilburg
beveelt ons aan πŸ‘
15-10-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“Heb mijn AM rijlessen hier gevolgd. Dagcursus met aansluitend examen. Was allemaal goed geregeld. Fijne instructeur en goede communicatie!”
8
Elise uit Etten-leur
beveelt ons aan πŸ‘
11-10-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“top”
8
Faas uit Ulvenhout
beveelt ons aan πŸ‘
10-10-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“Streng en snel heb ik binnen 3 uur enorm veel geleerd en ook veel ervaring opgedaan. Voel me nu veel comfortabeler op een bromfiets.”
10
Ethan uit Rijen
beveelt ons aan πŸ‘
10-10-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“Top ervaring”
10
Max uit Breda
beveelt ons aan πŸ‘
08-10-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“Mijn begeleider legde alles goed uit en maakte af en toe ook nog grapjes. Dus dat maakte de dag ook leuker. Heel erg bedankt.”
10
Splinter uit Breda
beveelt ons aan πŸ‘
08-10-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“Bram bedankt, Kees bedankt. Ik ga de rijlessen ergens missen. Geslaagd in drie weken d.m.v. spoedcursus op maat. Hielden rekening met mijn stage en tegelijkertijd wel in no-time mijn rijbewijs. Sneller klaar dan bij Kootstra.”
10
Angelique uit Breda
beveelt ons aan πŸ‘
07-10-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“Er was goede begeleiding en was al snel tijdens de lessen niet meer zenuwachtig doordat je op je gemak word gesteld. In een woord top!”
10
Suusje uit Dorst
beveelt ons aan πŸ‘
06-10-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“Fijne rijschool”
3
Gisela uit Breda
beveelt ons aan πŸ‘
30-09-2019
“De online cursus maakt gebruik van Adobe Flash Player. Omdat er veiligheid issues zijn, wordt deze van Adobe niet meer geupdate, dat gaf problemen bij het gebruiken op de thuis PC. Ik heb de rijschool ervan in kennis gezet maar kreeg geen antwoord. Later bleek er dat hun nieuwe systeem geen e-mails naar hotmail accounts stuurt. Voor deze misverstand kreeg ik de helft van het cursus geld terug betaald. Gelukkig is het nog netjes afgehandeld worden.”
10
Thijmen uit Wassenaar
beveelt ons aan πŸ‘
24-09-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“Hele chille instructeur die je goed helpt en goede tips geeft. Zeker een aanrader!”
9
Marieke uit Prinsenbeek
beveelt ons aan πŸ‘
24-09-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“ik heb binnen een dag leren scooterrijden, ik heb goed les gehad, veek geleerd en een fijne instructeur. zeker een aanrader.”
8
Martijn uit Tilburg
beveelt ons aan πŸ‘
11-09-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“Fijne instructeur, die ook echt de tijd nam om mij zo goed mogelijk voor te bereiden op het praktijkexamen AM.”
10
Steffanie uit Breda
beveelt ons aan πŸ‘
10-09-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“Super fijne rijschool. Goede en duidelijke uitleg. Prettige sfeer. Top rij instructeur Ik raad iedereen yellow aan”
10
Luuk uit Prinsenbeek
beveelt ons aan πŸ‘
10-09-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“Hele fijne rij-instructeur en goede lessen.”
10
Ethan uit Rijen
beveelt ons aan πŸ‘
07-09-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“Als een gezellige en drukke dag, maar wel heel leerzaam. Ik ben ook nog een rijbewijs rijker en dat is natuurlijk altijd fijn.”
8
Manon uit Breda
beveelt ons aan πŸ‘
20-07-2019
“De lessen bij Yellow waren altijd gezellig en leerzaam. Door mijn faalangst voelde ik me in het begin niet heel comfortabel in de auto, maar Paul liet mij op mijn gemak voelen waardoor ik snel mijn rijbewijs heb kunnen halen.”
10
Badreddin uit Etten-Leur
beveelt ons aan πŸ‘
17-07-2019
“beste rijschool
Ik heb bij andere rijschool geweest maar was niet goed rijschool Yellow beter”
8
Aydin uit Alblasserdam
beveelt ons aan πŸ‘
12-07-2019
“Zeer prettig
Goede lessen gekregen en gelukkig geslaagd!
Ik raad deze rijschool zeker aan.”
8
Celine uit Breda
beveelt ons aan πŸ‘
11-07-2019
9
Aida uit Breda
beveelt ons aan πŸ‘
10-07-2019
“Zeer snelle en goede service vanuit het hoofdkantoor. Uitstekende lessen. Mijn rijinstructeur Paul was zeer vriendelijk en geduldig, met het nodige grapje tussendoor. Uitleg was zeer helder en er was ruimte om veel te vragen. Ik was meteen de eerste keer geslaagd!”
8
Milou uit Breda
beveelt ons aan πŸ‘
08-07-2019
“Hele goede begeleiding!”
10
michellino uit breda
beveelt ons aan πŸ‘
06-07-2019
9
Chaney uit Zevenbergen
beveelt ons aan πŸ‘
04-07-2019
8
Fleur uit Bavel
beveelt ons aan πŸ‘
02-07-2019
“Heb een goede ervaring met het bedrijf. De lessen waren fijn en duidelijk. Was blij met de lessen van Paul en heb er veel van geleerd! Ook in een keer geslaagd dus dat is fijn! ”
10
Olivier uit Breda
beveelt ons aan πŸ‘
29-06-2019
9
Mila uit Tilburg
beveelt ons aan πŸ‘
27-06-2019
“Heel erge goede ervaring! ”
7
Sara uit Riel
beveelt ons aan πŸ‘
24-06-2019
“Top service, goede uitleg!”
9
Ylonka uit Lage zwaluwe
beveelt ons aan πŸ‘
22-06-2019
“Mijn ervaring is goed heb een goede uitleg en les gehad.”
8
Thirza uit Hank
beveelt ons aan πŸ‘
18-06-2019
“Leuke en gezellige dag gehad met rijinstructeur Paul. Goede uitleg. En in een keer geslaagd!!πŸ›΅”
7
Stan uit Breda
beveelt ons aan πŸ‘
24-05-2019
10
Imke uit Breda
beveelt ons aan πŸ‘
23-05-2019
10
Vera uit Hank
beveelt ons aan πŸ‘
22-05-2019
“Aanrader!”
8
Nino uit Dussen
beveelt ons aan πŸ‘
21-05-2019
“Leuke dag gehad met de instructeur, duidelijke uitleg. In 1 keer geslaagd, dik tevreden.”