fbpx

Zij gingen je al voor!

Op dit moment hebben wij 688 beoordelingen, op deze pagina vind je de 50 meest recente. Alle beoordelingen zijn gegeven via het onafhankelijke KlantenVertellen. Wij zijn des te meer trots op het cijfer dat wij van onze klanten hebben gekregen:

Bekijk alle beoordelingen op KlantenVertellen.nl

Rijschool Yellow
8.7
4.5/5
Service
4.8/5
Deskundigheid
4.2/5
Prijs/kwaliteit
688 beoordelingen bij KlantenVertellen logo
en 97% beveelt ons aan!
7
Emma uit Bavel
beveelt ons aan πŸ‘
09-03-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“Het was een fijne rijschool met een leuke instructeur! Geen moeite gehad met iets en ik heb goed leren autorijden :)”
8
Tom uit Breda
beveelt ons aan πŸ‘
03-03-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“Goed in een keer gehaald.”
9
Joris uit Breda
beveelt ons aan πŸ‘
20-02-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“Er is altijd tijd voor een grapje, zolang de aandacht maar bij het verkeer blijft. Op deze manier krijg ik ook echt het gevoel dat ik oplettend en zeker kan rijden, maar ondertussen ook een gesprek kan blijven voeren.”
10
Jip uit Prinsenbeek
beveelt ons aan πŸ‘
19-02-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“Goede en duidelijke lessen, voor zowel theorie als praktijk in een keer geslaagd.”
8
Sofie uit Bavel
beveelt ons aan πŸ‘
10-02-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“Ik had een super leuke docent, de rijschool is erg goed”
10
Sam-Lotte uit Breda
beveelt ons aan πŸ‘
09-02-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“Het begon eigenlijk heel simpel met een paar bochten maken en na 5/10 minuten gingen we de openbare weg op! Was een leuke dag! Veel geleerd! En daardoor ook gelijk mijn examen gehaald!”
10
Charlotte uit Breda
beveelt ons aan πŸ‘
30-01-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“Deze rijschool staat op mijn nummer 1. Er word veel geoefend, ze zijn eerlijk tegen je en ze doen er alles aan om je te laten slagen. Daarnaast zijn de instructeurs super lief en ze maken de lessen erg leuk. Ik ben in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs!”
9
Jimmy uit Geertruidenberg
beveelt ons aan πŸ‘
28-01-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“Met mijn rij-instructeur goede, gezellige rijlessen gehad. Bram maakt elke les een ervaring met zijn gevoel voor humor zonder daarbij in te leveren op de kwaliteit van de rijles. Veel geleerd, veel gelachen en nu ook een rijbewijs in de zak. Dankjewel!”
10
Gilaya uit Oosterhout
beveelt ons aan πŸ‘
27-01-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“Leuke leerzame dag gehad uiteindelijk in 1x geslaagd.”
8
Esrha uit Breda
beveelt ons aan πŸ‘
24-01-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“In het begin leste ik met Frans. Dat werkte niet zo goed. Daarna ben ik met Paul gaan lessen en dat klikte wel heel goed. Ik pikte alles snel op en door hem heb ik nu mijn rijbewijs. Ik werd soms alleen een beetje moe van zijn woordgrappen πŸ˜‚ Maar over het algemeen een superfijne ervaring!”
8
Stan uit Prinsenbeek
beveelt ons aan πŸ‘
14-01-2020
Deskundigheid
“De lessen waren goed opgebouwd waarbij je in een comfortabele auto fijn werd begleid.”
10
Stephanie uit Breda
beveelt ons aan πŸ‘
13-01-2020
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“Ik ben super tevreden een super rijschool”
7
MuriΓ«l uit Breda
beveelt ons aan πŸ‘
19-12-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“Het waren erg leuke en leerzame lessen. De lat werd stapsgewijs wat hoger gelegd. Dit was erg goed te doen. Tot het laatste moment tips gekregen en geleerd. Enorm bedankt Bram, voor de lessen! In 1 keer geslaagd voor m'n autorijbewijs! Ook hier mijn scooter rijbewijs gehaald! Zeker een aanrader..”
10
Rick uit Steenbergen
beveelt ons aan πŸ‘
18-12-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“Fantastische rijschool met een instructeur die zeer duidelijk vertelt wat het autorijden inhoudt, enorm goede lessen geeft en waarbij je duidelijk weet waar je aan toe bent. Heb hier met plezier gelest en enorm veel geleerd. Een betere rijschool dan deze is moeilijk te vinden.”
10
Justin uit breda
beveelt ons aan πŸ‘
17-12-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“erg fijne lessen gehad ,voelde me zeer op mijn gemak”
9
Max uit tilburg
beveelt ons aan πŸ‘
16-12-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“goede rijschool”
9
Paul uit Oosterhout
beveelt ons aan πŸ‘
09-12-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“Tijdens de lessen is er genoeg ruimte voor een grapje en dat gaf mij een heel ontspanne gevoel in de auto, maar toch streng en duidelijk waarnodig. Deze cobinatie heeft er voor gezorgt dat ik ontspanne en zelfverzekerd, succesvol heb deelgenomen aan het rijexamen.”
10
Ruth uit Bosschenhoofd
beveelt ons aan πŸ‘
06-12-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“alles werd duidelijk uitgelegd en we werden heel goed geholpen met hoe we moesten rijden. we reden veel route’s die heel leerzaam en leuk waren. heb een super leuke en leerzame dag gehad plus geslaagd en wel naar huis”
8
Dominique uit Prinsenbeek
beveelt ons aan πŸ‘
02-12-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“Ik vind scooter rijden sowieso heel erg leuk, en alles werd super helder en duidelijk uitgelegd. Je word goed geholpen en ben voor beide examens daardoor ook in 1 keer geslaagd.”
10
Robin uit Prinsenbeek
beveelt ons aan πŸ‘
01-12-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“We zijn tevreden over de rijschool helaas wat pech gehad dat het allemaal wat langer duurde aantal keer gezakt maar uiteindelijk toch gelukt. Gemerkt dat het echt best moeilijk is. In de toekomst zie je ons zeker terug voor zijn autorijbewijs”
10
Natascha uit Lage Zwaluwe
beveelt ons aan πŸ‘
01-12-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“Ondanks dat ik al veel rijlessen had gehad bij een andere rijschool. Heb ik in enkele lessen nog veel kunnen leren, waardoor ik me zekerder voel in het verkeer”
10
Lot uit Breda
beveelt ons aan πŸ‘
26-11-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“Ik had een heel leuk groepje met een leuke instructeur. En uiteindelijk geslaagd, dus super blij mee!!”
10
Jelle uit Prinsenbeek
beveelt ons aan πŸ‘
23-11-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“Ik ben door John heel goed opgeleid”
8
Cameluta uit Breda
beveelt ons aan πŸ‘
18-11-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“Goed instructeur. Klantenservice van een beetje verbeterd worden.”
9
Maud uit Breda
beveelt ons aan πŸ‘
07-11-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“ik heb les gekregen van Reynordts. Een hele goede instructeur waar je veel mee kan lachen! Hij legt alles heel goed uit, en als je een foutje maakt oefen je het zo vaak tot dat het lukt!!! ik heb een leuke tijd gehad en dankzij hem (en natuurlijk ook mezelf ;)! ) ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs!”
10
Carola uit Dinteloord
beveelt ons aan πŸ‘
28-10-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“Ik heb A.D.H.D Deze rijschool...(Dian Geluk).is heel erg geschikt voor mensen die dit of andere aandoeningen i n die trant hebben..geduld staat boven aan en inleving. Ik ben 52 en heb in 1 keer met 23 lessen mijn rijbewijs gehaald dit had ik niet verwacht.maar door de goede begeleiding.is dit mogelijk gemaakt. Bedank dian.gr carola”
10
Job uit Breda
beveelt ons aan πŸ‘
25-10-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“Top ervaring gehad fijne lessen van 80minuten, dat scheelt echt. Fijne instructeur”
10
Maud uit breda
beveelt ons aan πŸ‘
25-10-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“.”
10
Pepijn uit Prinsenbeek
beveelt ons aan πŸ‘
21-10-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“Goed uitleg. En goede tips waar ik veel aan had”
9
Finn uit Breda
beveelt ons aan πŸ‘
21-10-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“De instructeur gaf les op een hele goede en gezzelige manier zo was het leuk om dingen te leren en kwam alles aan de orde echt top lessen gehad en daarna geslaagd”
8
Stijn uit Hilvarenbeek
beveelt ons aan πŸ‘
17-10-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“De dag heeft mij heel erg geholpen. Zonder deze dag had ik het zeker niet gehaald!”
10
Veronique uit Breda
beveelt ons aan πŸ‘
15-10-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“Goede rijschool en prima instructeur. Communicatie verloopt soepel.”
9
Martijn uit Tilburg
beveelt ons aan πŸ‘
15-10-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“Heb mijn AM rijlessen hier gevolgd. Dagcursus met aansluitend examen. Was allemaal goed geregeld. Fijne instructeur en goede communicatie!”
8
Elise uit Etten-leur
beveelt ons aan πŸ‘
11-10-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“top”
8
Faas uit Ulvenhout
beveelt ons aan πŸ‘
10-10-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“Streng en snel heb ik binnen 3 uur enorm veel geleerd en ook veel ervaring opgedaan. Voel me nu veel comfortabeler op een bromfiets.”
10
Ethan uit Rijen
beveelt ons aan πŸ‘
10-10-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“Top ervaring”
10
Max uit Breda
beveelt ons aan πŸ‘
08-10-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“Mijn begeleider legde alles goed uit en maakte af en toe ook nog grapjes. Dus dat maakte de dag ook leuker. Heel erg bedankt.”
10
Splinter uit Breda
beveelt ons aan πŸ‘
08-10-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“Bram bedankt, Kees bedankt. Ik ga de rijlessen ergens missen. Geslaagd in drie weken d.m.v. spoedcursus op maat. Hielden rekening met mijn stage en tegelijkertijd wel in no-time mijn rijbewijs. Sneller klaar dan bij Kootstra.”
10
Angelique uit Breda
beveelt ons aan πŸ‘
07-10-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“Er was goede begeleiding en was al snel tijdens de lessen niet meer zenuwachtig doordat je op je gemak word gesteld. In een woord top!”
10
Suusje uit Dorst
beveelt ons aan πŸ‘
06-10-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“Fijne rijschool”
10
Thijmen uit Wassenaar
beveelt ons aan πŸ‘
24-09-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“Hele chille instructeur die je goed helpt en goede tips geeft. Zeker een aanrader!”
9
Marieke uit Prinsenbeek
beveelt ons aan πŸ‘
24-09-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“ik heb binnen een dag leren scooterrijden, ik heb goed les gehad, veek geleerd en een fijne instructeur. zeker een aanrader.”
8
Martijn uit Tilburg
beveelt ons aan πŸ‘
11-09-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“Fijne instructeur, die ook echt de tijd nam om mij zo goed mogelijk voor te bereiden op het praktijkexamen AM.”
10
Steffanie uit Breda
beveelt ons aan πŸ‘
10-09-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“Super fijne rijschool. Goede en duidelijke uitleg. Prettige sfeer. Top rij instructeur Ik raad iedereen yellow aan”
10
Luuk uit Prinsenbeek
beveelt ons aan πŸ‘
10-09-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“Hele fijne rij-instructeur en goede lessen.”
10
Ethan uit Rijen
beveelt ons aan πŸ‘
07-09-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“Als een gezellige en drukke dag, maar wel heel leerzaam. Ik ben ook nog een rijbewijs rijker en dat is natuurlijk altijd fijn.”
8
Manon uit Breda
beveelt ons aan πŸ‘
20-07-2019
“De lessen bij Yellow waren altijd gezellig en leerzaam. Door mijn faalangst voelde ik me in het begin niet heel comfortabel in de auto, maar Paul liet mij op mijn gemak voelen waardoor ik snel mijn rijbewijs heb kunnen halen.”
10
Badreddin uit Etten-Leur
beveelt ons aan πŸ‘
17-07-2019
“beste rijschool
Ik heb bij andere rijschool geweest maar was niet goed rijschool Yellow beter”
Open chat
Kunnen we je helpen? πŸ’¬
Powered by