fbpx

Zij gingen je al voor!

Op dit moment hebben wij 654 beoordelingen, op deze pagina vind je de 50 meest recente. Alle beoordelingen zijn gegeven via het onafhankelijke KlantenVertellen. Wij zijn des te meer trots op het cijfer dat wij van onze klanten hebben gekregen:

Bekijk alle beoordelingen op KlantenVertellen.nl

Rijschool Yellow
8.7
4.5/5
Service
4.5/5
Deskundigheid
4.0/5
Prijs/kwaliteit
654 beoordelingen

100% beveelt ons aan!
8
11-10-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“top”
8
10-10-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“Streng en snel heb ik binnen 3 uur enorm veel geleerd en ook veel ervaring opgedaan. Voel me nu veel comfortabeler op een bromfiets.”
10
10-10-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“Top ervaring”
10
08-10-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“Mijn begeleider legde alles goed uit en maakte af en toe ook nog grapjes. Dus dat maakte de dag ook leuker. Heel erg bedankt.”
10
08-10-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“Bram bedankt, Kees bedankt. Ik ga de rijlessen ergens missen. Geslaagd in drie weken d.m.v. spoedcursus op maat. Hielden rekening met mijn stage en tegelijkertijd wel in no-time mijn rijbewijs. Sneller klaar dan bij Kootstra.”
10
07-10-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“Er was goede begeleiding en was al snel tijdens de lessen niet meer zenuwachtig doordat je op je gemak word gesteld. In een woord top!”
10
06-10-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“Fijne rijschool”
10
24-09-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“Hele chille instructeur die je goed helpt en goede tips geeft. Zeker een aanrader!”
9
24-09-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“ik heb binnen een dag leren scooterrijden, ik heb goed les gehad, veek geleerd en een fijne instructeur. zeker een aanrader.”
8
11-09-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“Fijne instructeur, die ook echt de tijd nam om mij zo goed mogelijk voor te bereiden op het praktijkexamen AM.”
10
10-09-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“Super fijne rijschool. Goede en duidelijke uitleg. Prettige sfeer. Top rij instructeur Ik raad iedereen yellow aan”
10
10-09-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“Hele fijne rij-instructeur en goede lessen.”
10
07-09-2019
Service
Deskundigheid
Prijs/Kwaliteit
“Als een gezellige en drukke dag, maar wel heel leerzaam. Ik ben ook nog een rijbewijs rijker en dat is natuurlijk altijd fijn.”
3
05-08-2019
“De online cursus maakt gebruik van Adobe Flash Player. Omdat er veiligheid issues zijn, wordt deze van Adobe niet meer geupdate, dat gaf problemen bij het gebruiken op de thuis PC. Ik heb de rijschool ervan in kennis gezet maar kreeg geen antwoord. Later bleek er dat hun nieuwe systeem geen e-mails naar hotmail accounts stuurt. Voor deze misverstand kreeg ik de helft van het cursus geld terug betaald. Gelukkig is het nog netjes afgehandeld worden.”
8
20-07-2019
“De lessen bij Yellow waren altijd gezellig en leerzaam. Door mijn faalangst voelde ik me in het begin niet heel comfortabel in de auto, maar Paul liet mij op mijn gemak voelen waardoor ik snel mijn rijbewijs heb kunnen halen.”
10
17-07-2019
“beste rijschool
Ik heb bij andere rijschool geweest maar was niet goed rijschool Yellow beter”
8
12-07-2019
“Zeer prettig
Goede lessen gekregen en gelukkig geslaagd!
Ik raad deze rijschool zeker aan.”
8
11-07-2019
9
10-07-2019
“Zeer snelle en goede service vanuit het hoofdkantoor. Uitstekende lessen. Mijn rijinstructeur Paul was zeer vriendelijk en geduldig, met het nodige grapje tussendoor. Uitleg was zeer helder en er was ruimte om veel te vragen. Ik was meteen de eerste keer geslaagd!”
8
08-07-2019
“Hele goede begeleiding!”
10
06-07-2019
9
04-07-2019
8
02-07-2019
“Heb een goede ervaring met het bedrijf. De lessen waren fijn en duidelijk. Was blij met de lessen van Paul en heb er veel van geleerd! Ook in een keer geslaagd dus dat is fijn! ”
10
29-06-2019
9
27-06-2019
“Heel erge goede ervaring! ”
7
24-06-2019
“Top service, goede uitleg!”
9
22-06-2019
“Mijn ervaring is goed heb een goede uitleg en les gehad.”
8
18-06-2019
“Leuke en gezellige dag gehad met rijinstructeur Paul. Goede uitleg. En in een keer geslaagd!!🛵”
7
24-05-2019
10
23-05-2019
10
22-05-2019
“Aanrader!”
8
21-05-2019
“Leuke dag gehad met de instructeur, duidelijke uitleg. In 1 keer geslaagd, dik tevreden.”
8
17-05-2019
“Altijd met plezier mijn lessen gereden met Reyn, Gezellig waar het kon en serieus waar nodig. Zeker aan te raden! ”
8
16-05-2019
“Makkelijk aanmelden, kon al snel komen, prima scooters en fijne en instructeur!”
10
15-05-2019
“Goed! Een hele vriendelijke, geduldige en ervaren instructeur. Ook is het bedrijf duidelijk in het contact en plannen van lessen/examens, met vragen zijn ze telefonisch bereikbaar.”
8
14-05-2019
7
09-05-2019
8
06-05-2019
“zeer goed”
9
01-05-2019
“Ik heb hele goede en leuke rijlessen gehad. Ik ben ook nog is in 1 keer geslaagd echt een top rijschool!”
10
24-04-2019
“Top! Heel relaxed in het verschuiven van lessen en heel persoonlijk!”
9
18-04-2019
“Super!”
10
17-04-2019
“ik ben zeer tevreden met de rijschool. de vriendelijke instructeur gaf rustige en duidelijke aanwijzingen.”
10
17-04-2019
“Prima! Fijne instructeur , snelle reactie van kantoor en er wordt met je mee gedacht”
7
11-04-2019
9
09-04-2019
“Ik heb een mega fijne ervaring gehad met mijn rijlessen bij Yellow. Goede duidelijke (en ook leuke) lessen hebben er voor gezorgd dat ik mijn rijbewijs in 1 keer heb kunnen halen en hier ben ik mega blij mee! ”
10
08-04-2019
“super”
10
03-04-2019
“Prima rijschool, super leuke team, Jovanna, Cees maar vooral Dian, van wie heb ik geleerd om auto te rijden. Bedankt allemaal !!!!!!

10
28-03-2019
“Super service en goede lessen!!”
10
26-03-2019
“Ik vindt het een heel fijn bedrijf met een goede instructeur die mij heel goed les heeft gegeven.
9
22-03-2019
× Kan ik je helpen?