fbpx

Start met het behalen van je RIJBEWIJS in Dordrecht!

Op deze website vind je alle informatie over het volgen van rijlessen en het behalen van je rijbewijs bij rijschool Yellow. Goede keuze om bij Rijschool Yellow te komen.

Start met een gratis proefles

Rijbewijs halen in Dordrecht

Wil jij je rijbewijs gaan halen in Dordrecht? Kom dan naar Rijschool Yellow! Onze ervaren en enthousiaste rij-instructeurs leren je in een ongedwongen sfeer vlot en veilig autorijden in Dordrecht en omgeving. Wij hebben diverse lespakketten voor het volgen van autorijlessen ontwikkeld waarin je veilig en vlot leert autorijden en je optimaal voor het praktijkexamen bent voorbereid. Zo ga jij je rijbewijs snel halen!

Lestijden

Bij Rijschool Yellow kan je niet alleen overdag, maar ook ´s-avonds en op zaterdag autorijlessen volgen. Super flexibel dus!

We raden je wel aan om zoveel mogelijk rijlessen doordeweeks en overdag te rijden. Het verkeersbeeld in de avond en weekenden is namelijk veel eenzijdiger. Met een rijles overdag kan je in dezelfde lestijd meer rijvaardigheden en verkeersinzichten leren. En zo haal je sneller je autorijbewijs.

Stedenrit inclusief snelwegtraining

In Dordrecht en andere steden is het manoeuvreren door het dagelijkse verkeer een stuk lastiger. Om je kennis te laten maken met trams, grote verkeerspleinen, agressievere weggebruikers en onduidelijke kruisingen, bezoeken we tijdens de stedenrit een stad in de Randstad. We leren je rijvaardigheden gebruiken die je nog vaak in het verkeer zal gaan toepassen. Door het volgen van de stedenrit heb je aanzienlijk minder rijlessen nodig tijdens de rijopleiding auto.

Contact opnemen
Modeste uit Breda
Modeste uit Breda
Goede rijlessen. Totaalscore 7,8..
Modeste uit Breda
Bekijk alle beoordelingen

Klanttevredenheid

240 beoordelingen
98% beveelt Rijschool Yellow
8,6
Powered by: Klantenvertellen.nl
× Kan ik je helpen?