fbpx

Stap snel in voor een GRATIS proefles!

Op deze website vind je alle informatie over het rijles aanbod van Rijschool Yellow. Goede keuze om bij Rijschool Yellow te komen.

Inschrijven voor een gratis proefles

Rijbewijs halen

Wil je je rijbewijs halen in Breda en ben je op zoek naar een goede en betrouwbare rijschool? Kom dan naar Rijschool Yellow in Breda. Bij Rijschool Yellow leer je in je eigen tempo vlot en veilig autorijden. Bij Yellow kun je je rijbewijs halen voor de auto, motor, bromfiets en scooter of aanhangwagen.

Voordelen Rijschool Yellow Breda

Je rijbewijs halen bij Rijschool Yellow heeft veel voordelen:

 • geen wachtlijsten
 • een vrijblijvende en gratis proefles (auto)
 • een vrijblijvende sterk gereduceerde proefles (motor/scooter)
 • voordelige tarieven en rijlespakketten
 • ervaren en enthousiaste instructeurs
 • een bewezen effectieve lesmethode
 • een ongedwongen sfeer

Vrijblijvende proefles

Al meteen zin in rijlessen als je dit leest? Schrijf je dan direct in voor een vrijblijvende proefles! Dan maak je kennis met Rijschool Yellow en krijg je een indruk van hoe wij jou rijvaardigheden aanleren. Na de proefles krijg je een advies op maat en een indicatie van de kosten om je rijbewijs te halen.

Theorielessen

Je rijbewijs halen bestaat naast praktijklessen uit een deel theorie. Dat geldt zowel voor de auto, motor, bromfiets/scooter als aanhangwagen. Wij raden je aan je theorie aan het begin of zelfs voor je rijopleiding te halen (verplicht bij brommer/scooter). Dan heb je meteen een voorsprong.

De theorielessen kun je klassikaal volgen in Breda. Als je liever zelfstandig leert, kun je kiezen uit een interactieve online cursus en een cursus met studieboeken en cd-roms. Kies zelf maar wat het beste bij je past!

Auto rijbewijs halen

Dankzij de unieke lesmethode en het feit dat je een vaste rijinstructeur hebt, levert Rijschool Yellow hoge kwaliteit. Dat betekent dat je tijdens je autorijlessen echt waar krijgt voor je geld. Uiteraard ben je vrij om van instructeur te wisselen als je dat zelf wilt. Je kunt bij Autorijschool Yellow Breda starten met praktijklessen vanaf 16,5 jaar.

De praktijklessen zijn duidelijk opgebouwd. Je start met het leren besturen en beheersen van de auto. Daarna ligt de nadruk meer op deelname aan het verkeer. Aan het einde van je rijopleiding stomen we je klaar voor je praktijkexamen.

Meer informatie

Motorrijbewijs halen

Rijden op de motor omvat andere aandachtspunten dan autorijden. Bij Rijschool Yellow leer je hier snel en veilig mee omgaan. Je hebt een vaste rijinstructeur die je op een motor volgt. We rijden op jonge lesmotoren die soepel te bedienen zijn. De minimumleeftijd voor motorrijden in Nederland is 18 jaar.

De praktijkopleiding voor de motor bestaat uit twee onderdelen die je allebei met een praktijkexamen afsluit. Je begint met voertuigbeheersing waaronder schakelen, remmen en bijzondere verrichtingen. In het tweede deel leer je veilig en verantwoord deelnemen aan het verkeer.

Wij hebben diverse voordeelpakketen samengesteld, zodat je snel en veilig je motorrijbewijs kan halen. Kan je niet langer wachten en wil je super snel je motorrijbewijs? Bekijk dan onze spoedcursus motorrijden.

Brommer/scooter rijbewijs halen

Met een goede rijopleiding voor de bromfiets of scooter leer je veilig rijden op de weg. Je lest bij ons met maximaal 2 cursisten tegelijk in plaats van de wettelijk toegestane 4 personen. Dat betekent dat je veel persoonlijke aandacht krijgt. De minimumleeftijd voor bromfietsrijlessen in Nederland is 16 jaar.

Bij Rijschool Yellow kun je kiezen voor een dagopleiding of een gesplitste opleiding. Tijdens de dagopleiding heb je op één dag de rijlessen en het praktijkexamen. Bij de gesplitste opleiding wordt de opleiding over 2 dagen verdeeld. Een privéopleiding op maat is uiteraard ook nog een mogelijkheid.

Contact

Bevalt onze aanpak en verhaal je en wil jij ook op een vlotte manier je rijbewijs halen? Neem dan contact op met autorijschool Yellow voor rijlessen in Breda of Zwijndrecht.

Neem contact met ons op
 • Nieuwe lesauto’s
 • Goede prijs
 • Geen wachtlijsten
 • Véél geslaagden
 • Flexibel in planning

Klanttevredenheid

240 beoordelingen
98% beveelt Rijschool Yellow
8,6
Powered by: Klantenvertellen.nl
Carola uit Dinteloord
Ik heb ADHD. Deze rijschool is heel erg geschikt voor mensen die deze of andere aandoeningen in die trant hebben. Geduld en inlevingsvermogen staan voorop. Ik ben 52 en heb in 1 keer, met 23 lessen, mijn rijbewijs gehaald! Dit had ik niet verwacht maar door de goede begeleiding is dit mogelijk gemaakt. Bedankt Dian!
Carola uit Dinteloord
Bekijk alle beoordelingen

BOVAG erkenning

De BOVAG-erkenning van Rijschool Yellow is een extra zekerheid dat jouw rijopleiding aan je verwachtingen zal voldoen. BOVAG garandeert zekerheid en betrouwbaarheid. Rijscholen die bij BOVAG zijn aangesloten moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen en de BOVAG-gedragscode. Of het nu gaat om deskundige instructeurs, goed onderhouden lesauto’s, inzicht in je vorderingen en natuurlijk een goed slagingspercentage; Rijschool Yellow biedt het allemaal.

bovag

 

Bewaren

Vaste instructeurs

Onze rij-instructeurs zijn voorzien van een geldige bevoegdheid om rijles te mogen geven. Ze volgen ieder jaar bijscholingscursussen om hun kennis up to date te houden. Je mag de instructeur altijd vragen om zijn of haar bevoegdheidspas te tonen.

Wij geloven in betrokkenheid en persoonlijke aandacht. Daarom krijg je bij ons een vaste rij-instructeur. Je mag zelf kiezen met welke instructeur je de beste klik hebt. Jouw vaste instructeur kan je soms aanraden om in overleg met jou een keer bij een andere instructeur van Yellow te rijden. Dit kan goed zijn voor jouw niveau van rijden. Kennismaken met de instructeurs?

Begeleiding

Rijschool Yellow biedt professionele en persoonlijke begeleiding bij theorie en praktijk. Heb je moeite met leren? Geen probleem, wij helpen je graag om een goede bestuurder te worden!

Wil je dat er rekening gehouden wordt met specifieke zaken of heb je andere persoonlijke wensen? Wij denken graag je met je.

Eerlijk en open

Vanaf de start van je rijopleiding zijn we betrokken bij jouw leerproces. Wij snappen heel goed dat jij het belangrijk vindt om te weten waar je staat en wat je moet verwachten. Wij zijn vanaf het begin open in onze werkwijze en geven je eerlijke adviezen. Je mag van ons verwachten dat we duidelijk en rechtvaardig zijn.

Vraag gerust eens na bij oud-cursisten hoe ze onze werkwijze ervaren hebben of lees de onafhankelijk reviews op deze onafhankelijke reviewpagina eens na.

×

We staan voor je klaar!

Stuur ons een berichtje via Whatsapp en we komen zo snel mogelijk met een antwoord op je vraag.
Klik hieronder op de button om de chat te openen.

 

× Kan ik je helpen?