fbpx

Rijlessen in Zwijndrecht

Je bent op zoek naar rijlessen in Zwijndrecht. Maar hoe weet je nu of je bij de juiste rijschool terecht komt? Wij hebben de oplossing: een vrijblijvende proefles! Dan kun je kennismaken met onze rijschool, instructeurs en lesmethode en voel je meteen of er een klik is.

Uitgebreide kennismaking
Rijschool Yellow staat voor vlot en veilig leren rijden. Maar ook voor een informele, ongedwongen sfeer en enthousiaste rijinstructeurs. Ervaar het zelf en neem vandaag nog contact met ons op. Dan plannen we de proefles direct in! We hebben overigens geen wachttijden dus als je na de proefles voor ons zou kiezen, kun je snel starten met je rijlessen in Zwijndrecht.

Rijlessen Zwijndrecht
Handig om te weten als je je autorijbewijs wilt halen bij Rijschool Yellow:

Praktijklessen
Bij Yellow doorlopen cursisten soepel hun rijopleiding en slagen ze snel voor hun praktijkexamen. Dat komt onder meer omdat we zeer flexibel zijn en gebruik maken van de modernste middelen, een unieke lesmethode en gekwalificeerde en gemotiveerde rijinstructeurs.

De praktijklessen voor de auto kennen een duidelijke opbouw. In het begin gaat het vooral om het besturen en beheersen. Daarna ligt de focus op vlotte en veilige deelname aan het verkeer. Het spreekt voor zich dat we je op tijd klaarstomen voor het betreffende praktijkexamen.

Lengte rijlessen
Je rijlessen in Zwijndrecht duren standaard 50 minuten per keer. Voor de meeste cursisten geldt echter dat dubbele lessen van 2 x 50 minuten beter werken. In de blokken van 100 minuten kun je meer en effectiever oefenen. Cursisten die dubbele lesblokken volgen, hebben in totaal relatief minder rijlessen nodig dan cursisten die enkele rijlessen volgen.

Kwaliteit

Autorijschool Yellow staat garant voor kwaliteit. We rijden in jonge en luxe benzineauto’s en zijn lid van de Bovag. Verder dragen we persoonlijke aandacht en begeleiding hoog in het vaandel. Onze instructeurs kunnen dankzij hun kennis, ervaring en de persoonlijke instructiekaart precies bepalen wat jij nodig hebt. Zo krijg je echt een rijopleiding op maat.

Wettelijke leeftijden
Voor je rijlessen in Zwijndrecht en het praktijkexamen zijn wettelijke minimum leeftijden vastgesteld:
– Rijlessen auto: 16,5 jaar
– Praktijkexamen auto: 17 jaar

Theoriecertificaat

Voorafgaand aan je praktijkexamen voor de auto moet je het theoriecertificaat halen. Er zijn twee mogelijkheden voor de voorbereiding op het theorie-examen: klassikale les of zelfstudie. Zo kun je zelf kiezen wat bij je past.

Contact
Spreekt ons verhaal je aan en wil je graag op korte termijn met je rijlessen in Zwijndrecht starten? Neem dan vandaag nog contact op met Yellow voor een proefles.

  • Nieuwe lesauto’s
  • Goede prijs
  • Geen wachtlijsten
  • Véél geslaagden
  • Flexibel in planning

Vaste instructeurs

Onze rij-instructeurs zijn voorzien van een geldige bevoegdheid om rijles te mogen geven. Ze volgen ieder jaar bijscholingscursussen om hun kennis up to date te houden. Je mag de instructeur altijd vragen om zijn of haar bevoegdheidspas te tonen.

Wij geloven in betrokkenheid en persoonlijke aandacht. Daarom krijg je bij ons een vaste rij-instructeur. Je mag zelf kiezen met welke instructeur je de beste klik hebt. Jouw vaste instructeur kan je soms aanraden om in overleg met jou een keer bij een andere instructeur van Yellow te rijden. Dit kan goed zijn voor jouw niveau van rijden. Kennismaken met de instructeurs?

Begeleiding

Rijschool Yellow biedt professionele en persoonlijke begeleiding bij theorie en praktijk. Heb je moeite met leren? Geen probleem, wij helpen je graag om een goede bestuurder te worden!

Wil je dat er rekening gehouden wordt met specifieke zaken of heb je andere persoonlijke wensen? Wij denken graag je met je.

Eerlijk en open

Vanaf de start van je rijopleiding zijn we betrokken bij jouw leerproces. Wij snappen heel goed dat jij het belangrijk vindt om te weten waar je staat en wat je moet verwachten. Wij zijn vanaf het begin open in onze werkwijze en geven je eerlijke adviezen. Je mag van ons verwachten dat we duidelijk en rechtvaardig zijn.

Vraag gerust eens na bij oud-cursisten hoe ze onze werkwijze ervaren hebben of lees de onafhankelijk reviews op deze onafhankelijke reviewpagina eens na.

× Kan ik je helpen?