fbpx

Stap in bij Rijschool Yellow voor een GRATIS proefles in Zwijndrecht!

Op deze website vind je alle informatie over het volgen van rijlessen bij rijschool Yellow. Goede keuze om bij Rijschool Yellow te komen.

Inschrijven voor een gratis proefles

Rijschool Yellow in Zwijndrecht

Ben je op zoek naar een goede rijschool in Zwijndrecht? Kom dan naar Rijschool Yellow. Onze ervaren en enthousiaste rij-instructeurs leren je in een ongedwongen sfeer vlot en veilig autorijden in Zwijndrecht en omgeving. Wij hebben diverse lespakketten voor het volgen van autorijlessen ontwikkeld waarin je veilig en vlot leert autorijden en je optimaal voor het praktijkexamen bent voorbereid.

Lestijden

Bij Rijschool Yellow kan je niet alleen overdag, maar ook ´s-avonds en op zaterdag autorijlessen volgen. Super flexibel dus!

We raden je wel aan om zoveel mogelijk rijlessen doordeweeks en overdag te rijden. Het verkeersbeeld in de avond en weekenden is namelijk veel eenzijdiger. Met een rijles overdag kan je in dezelfde lestijd meer rijvaardigheden en verkeersinzichten leren. En zo haal je sneller je autorijbewijs.

Stedenrit inclusief snelwegtraining

In Zwijndrecht en andere steden is het manoeuvreren door het dagelijkse verkeer een stuk lastiger. Om je kennis te laten maken met trams, grote verkeerspleinen, agressievere weggebruikers en onduidelijke kruisingen, bezoeken we tijdens de stedenrit een stad in de Randstad. We leren je rijvaardigheden gebruiken die je nog vaak in het verkeer zal gaan toepassen. Door het volgen van de stedenrit heb je aanzienlijk minder rijlessen nodig tijdens de rijopleiding auto.

Contact opnemen

Wat klanten zeggen

Op dit moment hebben wij ruim 654 beoordelingen van onze klanten. Wij zijn zeer trots op deze cijfers en dragen grote zorg aan een succesvolle en prettige klantervaring.

Hieronder vind je de 50 meest recente beoordelingen.

Bekijk alle beoordelingen op klantenvertellen.nl.

Schrijf zelf een beoordeling

Rijschool Yellow
8.7
4.5/5
Service
4.5/5
Deskundigheid
4.0/5
Prijs/kwaliteit
654 beoordelingen

100% beveelt ons aan!
× Kan ik je helpen?