fbpx

Je scooterrijbewijs halen bij Rijschool Yellow!

Wil jij je scooterrijbewijs halen en ben je op zoek naar een rijschool voor scooterrijlessen in de regio Breda? 🛵

Schrijf je DIRECT in voor de opleiding!

Je scooterrijbewijs halen

Wil je graag scooter rijden? Dan heb je het rijbewijs AM nodig.
Bij Rijschool Yellow ben je verzekerd van een goede, snelle en voordelige rijopleiding voor het behalen van je bromfietsrijbewijs!
Als grootste scooterrijschool in de regio Breda hebben we al veel kandidaten aan het scooterrijbewijs geholpen, ben jij de volgende?

Theorie

Wil je graag je scooterrijbewijs halen? Dan moet je eerst theorie-examen doen bij het CBR. Dit mag vanaf 15,5 jaar. Tijdens het theorie-examen laat je zien dat je de verkeersregels kent en verkeersinzicht hebt.

Als je bent geslaagd voor het theorie-examen, krijg je het bromfiets theoriecertificaat. Met dit certificaat mag je vanaf je zestiende scooterrijlessen volgen om te oefenen voor het praktijkexamen.

Praktijk

Tijdens de scooterrijlessen leer je hoe je de theorie toe kunt passen in de praktijk, ook leer je hoe de bromfiets werkt en hoe je hem moet besturen.

Samen met een gediplomeerd instructeur ga je de openbare weg op. Jij rijdt hierbij zelf, op een eigen scooter, de instructeur volgt je op een eigen voertuig. De bromfietsinstructeur weet wat je moet weten en kunnen voor het praktijkexamen en bereidt je hierop voor.

Examen

Na afloop van de rijlessen vindt het rij-examen plaats, hiervoor ga je samen met de instructeur naar het CBR. De examenrit duurt ongeveer 25 minuten. Je rijdt op aanwijzingen van de examinator. Die rijdt op zijn eigen bromfiets achter je aan.

Direct na afloop van de rit krijg je in het CBR-examencentrum te horen of je geslaagd bent. Als je geslaagd bent mag je een rijbewijs aanvragen bij de gemeente!

Scooterrijbewijs in 1 dag!

Bromfiets Theorie

  • Klassikale dagcursus theorie
  • CBR theorie-examen

€ 132

Aanmelden!

Bromfiets Praktijk

  • Dagcursus praktijk
  • CBR Praktijkexamen

€ 344

Aanmelden!

Praktijk Privé

  • Individuele dagcursus praktijk
  • CBR Praktijkexamen

€ 379

Aanmelden!

In één dag geslaagd!

Met een dagopleiding van Rijschool Yellow kan jij al in één dag je theoriecertificaat en/of praktijkexamen behalen!

Bij deze lespakketten vinden de lessen en het examen namelijk op dezelfde dag plaats.

Bespaar kosten op je scooterrijbewijs

Hoeveel kost een scooterrijbewijs?

We snappen heel goed dat je wilt weten hoe duur een scooterrijbewijs is. Een rijbewijs is namelijk een dure aangelegenheid. Daarom hebben we nu een leuke actie voor iedereen die graag het brommerrijbewijs wilt halen: Als je 'Bromfiets Theorie' combineert met 'Bromfiets Praktijk' krijg je namelijk extra korting!

Dus wil jij ook besparen op de kosten van een brommerrijbewijs? Neem dan het 'Bromfiets Compleet' pakket. Dit omvat alles van het Bromfiets Theorie en Praktijk pakket, alleen de prijs is goedkoper!

Schrijf je DIRECT in!

Bromfiets Compleet
Alles-in-één

Lespakket Rijschool Yellow aanrader

  • Klassikale dagcursus theorie
  • CBR theorie-examen
  • Dagcursus Praktijk
  • CBR Praktijkexamen

€ 476,-

€ 461

Scooter, brommer, bromfiets...

Welke voertuigen vallen onder het rijbewijs AM?

Je hebt een bromfietsrijbewijs (AM) nodig om op een bromfiets, speed-pedelec, snorfiets, bromscooter, brommobiel, een vierwielige bromfiets (quad) en een driewielige bromfiets (trike) te mogen rijden. Als we het over een scooter hebben kan het dus gaan over één van al deze voertuigen.

Je hebt ook een speciaal examen voor enkel het rijden in een brommobiel, trike en quad. Op je AM-rijbewijs komt dan de code AM4 te staan (de 4 staat voor vierwieler).

Vele gingen je voor, wat vinden zij?

Lot uit Breda
Ik had een heel leuk groepje met een leuke instructeur. En uiteindelijk geslaagd, dus super blij mee!!
Lot uit Breda
Bekijk alle beoordelingen
Rijschool Yellow
8.7
4.8/5
Service
4.8/5
Deskundigheid
4.3/5
Prijs/kwaliteit
672 beoordelingen bij KlantenVertellen logo
en 98% beveelt ons aan!