fbpx

Spoedcursus scooter

Je kan de praktijkopleiding als dagcursus volgen. Hierbij volg je de rijlessen op dezelfde dag als het praktijkexamen. Je begint 's ochtends met lessen en in de middag vindt meteen het praktijkexamen plaats. Tijdens het examen zal een examinator jou beoordelen op je vaardigheden en verkeersinzicht.

Wat klanten zeggen

Op dit moment hebben wij ruim 643 beoordelingen van onze klanten. Wij zijn zeer trots op deze cijfers en dragen grote zorg aan een succesvolle en prettige klantervaring.

Hieronder vind je de 50 meest recente beoordelingen.

Bekijk alle beoordelingen op klantenvertellen.nl.

Schrijf zelf een beoordeling

Rijschool Yellow
8,6
8,8
Service
9
Deskundigheid
8,2
Prijs/kwaliteit
643 beoordelingen

In 1 dag geslaagd

Geen probleem bij rijschool yellow. Wij helpen je supersnel de weg op. Je kunt voor de praktijk een snelle dagcursus volgen, waarmee je in 1 dag je lessen en examen hebt.

Korte wachttijd

Bij Rijschool Yellow kunnen we supersnel een praktijkexamen voor je regelen. Bel ons voor de eerstvolgende mogelijkheden.

Maatwerk

Heb je bijzondere wensen, dan horen we ze graag.

Direct inschrijven
Jurrian uit Breda
Jurrian uit Breda
Geweldig allemaal! Bedankt.....
Jurrian uit Breda
Bekijk alle beoordelingen

Waarom je bij Rijschool Yellow de spoedcursus volgt:

Direct beginnen

Liever gisteren dan volgende maand? Wij weten dat je het liefst meteen wilt rijden. Bij ons ben je gegarandeerd van een vlotte start, want we werken niet met wachtrijen. Je kan waarschijnlijk deze week al starten als je dat wilt.Liever gisteren dan volgende maand? Wij weten dat je het liefst meteen wilt rijden. Bij ons ben je gegarandeerd van een vlotte start, want we werken niet met wachtrijen. Je kan waarschijnlijk deze week al starten als je dat wilt.

Grootste scooter rijschool

Als grootste scooter rijschool van de regio weten we wat de klant wil. Daarom zijn we ontzettend enthousiast om de cursisten vlot, voordelig, veilig en gemotiveerd aan het rijbewijs te helpen. Onze missie is het opleiden van veilige verkeersdeelnemers door cursisten een goede voertuigbeheersing en verkeersinzicht aan te leren.

Hippe lesscooters

Wij rijden uitsluitend met jonge, betrouwbare lesvoertuigen. Daarnaast onderhouden wij alle voertuigen volgens protocol, zodat een goede werking gegarandeerd is. Goed gereedschap is het halve werk. Je hoeft dus nooit bang te zijn voor technische mankementen door veroudering of achterstallig onderhoud.

× Kan ik je helpen?