fbpx

Wil jij snel je rijbewijs halen met een SPOEDCURSUS in Dordrecht?

Op deze website vind je alle informatie over het volgen van een spoedcursus rijschool Yellow. Goede keuze om bij Rijschool Yellow je spoedcursus te volgen.

Inschrijven voor een spoedcursus

Spoedcursus in Dordrecht

Wil jij een spoedcursus rijles gaan volgen in Dordrecht. Kom dan naar rijschool Yellow! Onze ervaren en enthousiaste rij-instructeurs leren je in een kort tijdsbestek vlot en veilig autorijden in Dordrecht en omgeving. Wij hebben een speciaal lespakket ontwikkeld voor het volgen van een intensieve spoedcursus waarin je veilig en vlot leert autorijden en je optimaal voor het praktijkexamen bent voorbereid.

Hoeveel rijlessen

De intensieve spoedcursus rijbewijs duurt 2 tot 6 weken waarin je alle aspecten van het autorijden aangeleerd wordt. Ideaal dus als je snel je autorijbewijs wilt halen. Om aan de spoedcursus deel te nemen, dien je in het bezit te zijn van een geldig theoriecertificaat of dien je deze aan het begin van de spoedcursus te behalen. Bij Rijschool Yellow kan je een theorie-opleiding volgen door het volgen van de online cursus. Voorafgaand aan de spoedcursus autorijbewijs plannen we een intake bij Rijschool Yellow. Onze rij-instructeurs bepalen tijdens de intake of je geschikt bent voor het volgen van de snelcursus in Dordrecht en omgeving. Er wordt na afloop een korte beoordeling van je behendigheid, verkeersinzicht en mentaliteit met betrekking tot het autorijden besproken, die zal worden gevolgd door een persoonlijk advies. Het is in onderling overleg mogelijk om de duur van de spoedcursus te verruimen of misschien zelfs te verkorten.

Jouw lestijden

Bij Rijschool Yellow kan je niet alleen overdag, maar ook ´s-avonds en op zaterdag autorijlessen volgen. Super flexibel dus! We raden je wel aan om zoveel mogelijk rijlessen doordeweeks en overdag te rijden. Het verkeersbeeld in de avond en weekenden is namelijk veel eenzijdiger. Met een rijles overdag kan je in dezelfde lestijd meer rijvaardigheden en verkeersinzichten leren. En zo haal je snel je spoedcursus.

Contact opnemen

Waarom je bij Rijschool Yellow de spoedcursus volgt:

Spoedcursus

Lespakket Rijschool Yellow aanrader
  • 34 les-uren
  • CBR Praktijkexamen
  • Incl. voorrijden examen
  • In bezit van geldig theoriecertificaat

Prijs: € 1899,-

Direct inschrijven

Flexibele lestijden

Bij Rijschool Yellow kan je niet alleen overdag, maar ook ´s-avonds en op zaterdag autorijlessen volgen. Super flexibel dus! We raden je wel aan om zoveel mogelijk rijlessen doordeweeks en overdag te rijden. Het verkeersbeeld in de avond en weekenden is namelijk veel eenzijdiger. Met een rijles overdag kan je in dezelfde lestijd meer rijvaardigheden en verkeersinzichten leren. En zo haal je sneller je autorijbewijs.

Direct beginnen

Liever gisteren gestart dan volgende maand? Bij Rijschool Yellow begrijpen we goed dat je het liefst meteen wilt kunnen autorijden. We werken niet met wachtrijen en garanderen een snelle start van onze cursussen. Je kan waarschijnlijk binnen een week starten met het volgen van de spoedcursus rijbewijs.

Wat klanten zeggen

Op dit moment hebben wij ruim 665 beoordelingen van onze klanten. Wij zijn zeer trots op deze cijfers en dragen grote zorg aan een succesvolle en prettige klantervaring.

Hieronder vind je de 50 meest recente beoordelingen.

Bekijk alle beoordelingen op klantenvertellen.nl.

Schrijf zelf een beoordeling

Rijschool Yellow
8.7
4.8/5
Service
4.8/5
Deskundigheid
4.3/5
Prijs/kwaliteit
665 beoordelingen bij KlantenVertellen logo
en 98% beveelt ons aan!
× Kan ik je helpen?